Sanal mağazanız için görseller oluşturmaya yardımcı en iyi 9 uygulama

güncellenmiş 9 Ocak 2023
Okuma zamanı4 dakika
Buğra Çil
Buğra Çil
İş Geliştirme Uzmanı

Tüm e-ticaretlerde ortak bir yanı varsa, o da hemen hemen tüm ürünlerin sergileneceği bol görselli vitrinlerin varlığıdır. E-ticaretiniz için bu metinde nasıl daha iyi görseller kullanabileceğinizin ipuçlarını zaten vermiştik. Ancak dijital hizmetler veya ürünler sunan sanal mağazalar düşünülürse , bazen bu görüntülerin oluşturulması gereklidir.

İşletmenize başlıyorsanız ve henüz bir tasarımcı kiralayamıyorsanız, sanal mağazanızdan görüntüler oluşturmak için en iyi ücretsiz 9 uygulamayı sizin için topladık. Bu şekilde, bu uygulamalardan hangilerinin ihtiyaçlarınızı hemen karşılayacağını test edebilir ve seçebilir ve e-ticaretinizi amatörce görünmeden görüntüler sağlayabilirsiniz.

Hali hazırda JivoChat kullanıyorsanız bu makaleye göz atmayı unutmayın: 8 adımda JivoChat'te başka bir temsilciye yönetici hakları tanımak

1. Canva

En eksiksiz ücretsiz uygulamalarından biridir. Canva'nın ücretsiz sürümü, kullanıcıların üzerinde çalışabileceği değişik görüntü modellerini seçmelerine ve düzenlemeleri uygulamalarına izin veriyor. Geniş şablon türleri yelpazesi uygulamanın ana avantajı, bu sayede kullanıcılar kitap kapaklarından, sosyal paylaşım ağlarındaki profil fotoğraflarına, pek çok seçenek arasından görsel oluşturmalarına olanak tanıyor. Yani sanal mağazanız için oluşturmak istediğiniz herhangi bir görüntü Canva ile oluşturulabilir. Canva'ya erişmek ve kullanmaya başlamak için burayı tıklayın.

Canva

2. Pablo by Buffer

Sosyal ağlara odaklanan Pablo by Buffer, resimlerinizi oluşturmak için herhangi bir şey ödemeden çok sayıda araç bulundurmaktadır. Serbest kullanım için açık görüntü koleksiyonu 600.000 parçanın üstündedir. Bu koleksiyondaki tüm resimler, Facebook, Pinterest, Twitter, Instagram gibi sosyal ağların önerilen boyutlarına uyacak şekilde otomatik olarak yeniden boyutlandırılabilir. Yayıncıya erişmek için Pablo'nun sayfasına gidin.

Pablo

3. PicMonkey

Pablo'ya bir alternatif olan PicMonkey, sosyal medya üzerinde odaklanan bir resim editörüdür. Oluşturma ve düzenleme araçları bulunan bu uygulama, işlevlerini nasıl kullanacağınızla ilgili ipuçları ve öğreticiler içeren bir bloga sahiptir; bu da yeni başlayanlar için hayatı kolaylaştırır.

PicMonkey, daha fazla özellik sunduğu ücretli bir plana da sahiptir. Yeni kullanıcılar, uygulamayı tüm işlevleri ile 7 gün boyunca ücretsiz olarak test edebilir. Düzenleme seçenekleri arasında, görüntü mozaiklerini oluşturabilir, rötuşlayabilir ve kendi resminizi oluşturmak için önceden oluşturulmuş şablonları kullanabilirsiniz. Uygulamayı öğrenmek için PicMonkey web sitesinde oturum açın.

PicMonkey

4. BeFunky

Canva'ya benzer bir şekilde, BeFunky, amacınıza bakılmaksızın resimler oluşturmanıza, Facebook'daki sayfanıza postalanmasına, sanal mağazanızın görsel kimliğini oluşturmasına veya dijital ürünlerinizin fotoğraflarını oluşturmasına olanak tanıyan bir düzenleyicidir. Mağazanızdaki indirimli ürünlerin kombinasyonu için ideal olan resim mozaikleri oluşturmak da mümkündür ve uygulama, daha fazla model hazırlamayı sağlayan ücretli planlara da sahiptir. BeFunky hakkında web sitelerinde daha fazla bilgi edinin.

BeFunky

5. LogoGarden

Bu, kullanıcıların logolarını oluşturmalarına yardımcı olan görüntüleme uygulamalarından biridir. LogoGarden, şirketiniz için benimseyebileceğiniz geniş bir resim koleksiyonunun yanı sıra onlara uygulanabilecek çeşitli efektleri ve renkleri ayarlama ve metinler ekleme imkânına sahiptir. Seçebileceğiniz logo örnekleri, birkaç örnek ile önizlenebilecek şekilde kategorilere göre ayrılmıştır.

Bir iş başlatan herkes için ideal bir uygulama. İsterseniz, LogoGarden ekibi 39.99$'dan başlayan fiyatlarla size özel tasarım da yapıyor. Daha fazla bilgi için burayı tıklayın.

LogoGarden

6. Fotor

Mozaikler üretmeye adamış olan Photor, bilgisayarlarınızı, sosyal ağlarınızı veya bulut saklama hizmetlerindeki hesapları görüntülerinizi kullanarak derlemelerinizi yapmanızı sağlar. Fotor'un metin ekleme, kesme ve yeniden boyutlandırma gibi diğer araçları da içeren düzenleme araçları vardır. Buraya erişin ve daha fazla bilgi edinin.

Fotor

7. PageModo

Facebook sayfanıza veya web sitenize yönelik kapak fotoğrafları oluşturmak için ideal bir uygulama olan PageModo, kullanma konusunda ipuçları veren geniş bir kullanıcı topluluğuna sahiptir. Bu uygulama, kendi eserlerini yapmak için binlerce ücretsiz kullanım imgesine sahiptir ve kapak fotoğraflarına odaklanıldığında bile, bunları herhangi bir amaca uyacak şekilde ölçeklendirebilmenizi sağlar. Özelliklerini öğrenmek için tıklayın.

PageModo

8. Monosnap

Diğer uygulamalardan farklı olarak, Monosnap, PC veya Mac ekranları yakalamak için bir uygulamadır. Yakalandıktan sonra, resim düzenlemek için okların, kutuların veya metinlerin yanı sıra bazı düzenleme araçları kullanılabilir. Uygulama dijital ürünlerinizin ekran görüntülerini sunmak ve web sitenizin galerisinde görüntülemek için mükemmeldir. Monosnap sayfasına giderek hakkında daha fazla bilgi edinin.

Monosnap

9. Giphy

Dünyanın en büyük animasyonlu görüntü veritabanı olan Giphy, web sitenizde veya sosyal medyada kullanılmak üzere kendi GIF'lerinizi oluşturmanızı sağlayan bir web uygulamasıdır. Birkaç adımda onları bir animasyon haline getirmek için videolar yükleyebilirsiniz. Sitedeki bir hesap oluşturduğunuzda, oluşturulan GIF'ler de saklanır ve istediğiniz zaman yeniden görüntülenebilir. Burayı tıklayın ve kullanmaya başlayın.

Giphy

Bu uygulamalarla siteniz için görüntüler oluşturun ve Jivochat'ı ziyaretçilerinize uyacak şekilde kullanın!

Bu uygulamalar sayesinde, çevrimiçi mağazanızın web sitesi ve sosyal medyası için görüntüler oluşturarak daha fazla ziyaretçi çekebilirsiniz. Ziyaretçileriniz siteye geldiğinde, hizmet sunmak ve ürünlerini seçme ve satma süreçleri boyunca onları yönlendirmek için tetikleyici kullandığınızdan emin olun. JivoChat'in özelliklerine bakmayı unutmayın ve buradan kaydolarak ÜCRETSİZ kullanmaya başlayın! Profesyonel sürüm 14 gün boyunca ücretsiz olarak verilir.

Bu makaleyi paylaş
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Şimdi kaydolun ve JivoChat'yu deneyin!
Tamamen ücretsiz, kart bilgisi gerekmez, iki dakikada hazır.