E-ticaretinize Alışveriş Sepeti Özelliği Eklemek İçin En İyi 11 Yazılım

Okuma zamanı4 dakika
Buğra Çil
Buğra Çil
İş Geliştirme Uzmanı

Hayallerinizin e-ticaretini ya da en azından kullanımınıza sunduğunuz kaynakları göz önüne alarak, ona en yakın olanı oluşturabilmeniz için birkaç program ve platformu zaten önermiştik. Bu sefer, e-ticarette alışveriş sepetini özelliği için en iyi 11 programı hakkında biraz konuşalım.

Ziyaretçilerinizin satın alımlarını tamamlaması bu programlar aracılığıyla yapılacaktır. Bu nedenle, bu ziyaretçinin büyük problemleri olmadan süreci izlemesine olanak tanıyan istikrarlı bir sistem kullanmak, önceliklerden biridir. Aşağıya bakın!

1. PrestaShop

Bu ücretsiz araç, sanal mağazaların en çok kullandığı araçlardan biridir. Ücretsiz, envanterinizi yönetmenin araçları ve gerçek zamanlı teslimat süreci var. Avantajlarından biri, doğrudan banka hesabınıza tutar göndererek alımları ele alma şeklinizdir. PrestaShop'un diğer bir avantajı, diğer modüllerin birlikte kurulumuna izin vermesidir.

PrestaShop

2. AgoraCart

En çok kullanılan alışveriş sepeti programlarından birisi olan AgoraCart, mevcut bir e-ticarete entegre edilebilen açık kaynaklı bir araçtır ve ücretsizdir. Başlıca avantajlarından biri, PayPal ve alternatifleri gibi çeşitli dijital ödeme sistemleriyle uyumlu olmasıdır. Ayrıca, diğerlerinin yanı sıra özelleştirilebilir görsel ve envanter yönetimi seçenekleri de vardır.

3. Opencart

Opencart'ın özel işlevlerinden biri, kullanıcıların satılan ürünlerin incelemelerini yapmasına olanak tanıyan bir sisteme sahip olmaktır. Opencart, e-ticaret sahiplerinin işlerinde hangi dijital dağıtım ve ödeme araçlarını kullanacakları gibi şeyler seçmesine olanak tanıyan bir uzantı mağazasına sahiptir. Öne çıkan noktalarından biri de çevrimiçi mağazanızın Google'da daha iyi sıralanması için optimizasyon sunmasıdır.

4. ZenCart

Bu yazılımın temel özellikleri arasında, programcı olmayan kullanıcılar tarafından kolay kullanım, programın arkasında şirket tarafından en çok ilan edilen konulardan biridir. Yazılımın kullanımı kolaylığı yanı sıra, dijital ödeme için çeşitli seçenekler gibi bu listedeki diğer seçenekleri de vardır. Platform ayrıca, alıcılar tarafından miktar ve kupon kullanımı ile indirimler uygulamaya izin verir.

ZenCart

5. Broadleaf Commerce

Bu listedeki ücretli araçlardan bir tanesi olan Broadleaf Commerce, listedeki diğer öğelerin çoğundan daha geniş bir seçenek yelpazesine sahiptir ve işletmenizin alanına göre özelleştirilebilir. Alışveriş sepetlerine özgü araçlarla birlikte bu yazılımın e-posta pazarlamacılığı ve sosyal ağlar ve Google Analytics ile olan entegrasyonları yönetme işlevleri de bulunmaktadır.

6. Oscommerce

Oscommerce, platforma özel büyük bir e-ticaret sahipleri topluluğuyla Opencart'ta görülen benzer bir model kullanıyor. Gösterilen programda olduğu gibi, gücü de araçta bulunabilen genişleme yelpazesinde yatar. Aynı zamanda, birkaç para biriminin dahil edilmesine ve satın alma makbuzlarının yazdırılmasını kolaylaştıran bir sisteme izin verir.

Oscommerce

7. Ubercart

Bilinen ücretli araba kullanma uygulamasıyla ilgisi olmayan Ubercart, en büyük ücretsiz e-ticaret platformlarından biri olan Drupal ile uyumlu bir alışveriş sepeti programıdır. Senkronizasyona ek olarak, yazılım, premium içerik ve benzersiz dosyaların indirilmesi de dahil olmak üzere çeşitli ürün türlerini satmanızı ve ücretlendirmenizi sağlar.

8. Loaded Commerce

Loaded Commerce, işletmenizin mevcut durumuna göre satın alınabilen ücretsiz ve ücretli sürümleri vardır. E-ticaretinizi ve bu listede gösterilen araçlar için ortak olan diğer işlevleri özelleştirmek için geniş bir yelpazede temalar vardır. Diğer kişiselleştirme olanakları, kayıtların, makbuzların, satınalma siparişlerinin düzenlenmesini içerir. Bu, değişiklik talebinde bulunan veya satın alma sırasında hata yapmış bir müşterinin siparişini değiştirme gibi sistemdeki satın alımların daha esnek hale getirilmesini sağlar.

9. nopCommerce

Ücretsiz açık kaynaklı bir araç olan nopCommerce, temel avantajları kendi alışveriş sepetiniz için bir program oluşturmak için kodunuzu kullanma imkânına sahiptir. Ayrıca, kendi sunucusunda veya iş ortağı sunucularında kurulmasına izin verir. Ayrıca, yeni başlayanlara yardım etmek için belgelerle birlikte kullanmak için basit bir araç olduğu bilinmektedir.

nopCommerce

10. DigiStore

DigiStore, Oscommerce'den doğdu. Tabanının tersine, DigiStore'da yapılan değişiklikler, genel yönetim deneyimini geliştirmeye ve son kullanıcı tarafından kullanım kolaylığına odaklanıyor. Özellikleri arasında çekler ve kredi kartları gibi çevrimdışı ödeme seçeneklerinin eklenmesine izin verir. Aynı zamanda dijital ödeme seçeneklerine de sahiptir. Bu seçeneklerden bazılarını belirli bir hizmeti kullanmayan konumlar için bölgeye göre engellersiniz.

11. Zeuscart

Zeuscart, kullanıcı deneyiminden ödün vermeksizin çok çeşitli seçenekler sunan açık kaynaklı bir araç sahibi olma önermesine sahiptir. Envanter yönetimi, SEO optimizasyonu, hediye kartlarıyla uyumluluk ve indirim kuponları gibi araçlar, fiyata dahil edilen vergilerin kişiselleştirilmesi ve haber bülten hizmetleri Zeuscart ile uyumlu olanlardan bazılarıdır.

Alışveriş sepetini JivoChat ile bütünleştirin!

Bu 11 seçenekle - çoğunlukla ücretsiz - e-ticaretiniz için sanal alışveriş sepetleri için en iyi çözümü bulabilirsiniz. Ziyaretçilerin bir satın alma işlemini tamamlamak için kullandıkları yolun tüm ayrıntılarını öğrenmek için müşteri hizmetleri ekibinizi eğitmeyi unutmayın. Bu şekilde, süreçte zorluk çeken herkesi yönlendirmek için çevrimiçi sohbetinizi kullanmak mümkün olacak. JivoChat'in planlar ve özelliklerini kontrol ettiğinizden emin olun!

Bu makaleyi paylaş
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Şimdi kaydolun ve JivoChat'yu deneyin!
Tamamen ücretsiz, kart bilgisi gerekmez, iki dakikada hazır.