Satış yapılan web siteleri için 25 ücretsiz şablon

Okuma zamanı6 dakika
Buğra Çil
Buğra Çil
İş Geliştirme Uzmanı

Sanal mağazanızı kurarken vereceğiniz en zor kararlardan biri, hangi şablonun kullanacağınızdır. İnternette hem ücretli hem de ücretsiz çok sayıda seçenek bulunuyor, bu da kararınızı daha da karmaşıklaştırabilir. Satış yapacağınız web siteniz için sizin yerinize ücretsiz şablonlar aradık, aramanızı daraltmanıza ve karar vermenize yardımcı olmak için farklı kategorilerdeki seçenekleri araştırdık. Sizin için seçtiğimiz ve birkaç farklı kategoriye ayrılan 25 şablona göz atın.

JivoChat Canlı Destek Sistemi kullanarak internet sitenize bir canlı sohbet penceresini 5 dakikada kurabilir, satışlarınızı ve müşteri memnuniyetini artırabilirsiniz. Aşağıdaki videoyu izleyerek, JivoChat'in nasıl çalıştığını gözlemleyebilirsiniz.

Hemen şimdi JivoChat'e kaydolun ve denemeye başlayın.

Satış yapılan web siteleri için genel şablonlar

Bunlar, her türlü satış yapılan web sitesinde çalışacak şablon örnekleridir. Giysi, çeşitli hizmetler, elektronik ürünler veya aksesuar satıyor olun, bu şablonların sağladığı deneyimler, e-ticaret şablonları için standart olarak kabul edilenlere paraleldir.

1. E-Shopper

E-Shopper

Bu şablon duyarlı bir tasarıma sahiptir ve bu nedenle herhangi bir ekran boyutuna uyum sağlacaktır. Dahası, sanal mağazanız için kullanıma hazır olan en az 11 çeşit sayfası vardır ve web sitenize bir blog, alışveriş sepeti ve bir ödeme sayfası ekleyebilirsiniz.

2. Ustora

Ustora)

Bu model, en popüler ürünlerinizde flaş satışlar yapmanızı sağlar. Diğer özelliklerin yanı sıra, Ustora'nın ana sayfasında, iade politikaları gibi önemli bilgileri koyabileceğiniz veya müşterilerinizin ürün fiyatına posta ve ambalajın dahil olduğunu bilmesini sağlayabilecek bir alanı da mevccut.

3. MaxShop

MaxShop

Bu şablon, önceki iki şablona kıyasla özelleştirme için daha fazla seçenek sunar ve buna ek olarak farklı çözünürlüklere duyarlı bir tasarıma sahiptir. Şablon, ana sayfayı dört sütuna ayırır ve ürünlerinizin bir liste veya kılavuz çizgileri ile ayrılmış formatta görüntüleme seçeneklerinden birini seçmenizi sağlar.

4. Universal

Universal

Universal, adını ciddiye alır ve bu model, e-ticaret sitenizde kullanabileceğiniz farklı çeşitlerde 45 farklı sayfaya daha oluşturmanıza olanak tanır. Bu şablon, konumunuzu iletişim sayfasına eklemek için Google Haritalar'ı kullanabilmenizi sağlar ve SEO için optimize edilmiştir.

5. Yolk

Yolk

Yolk, ziyaretçilerinizi mağazanızın sosyal medya sayfalarına götüren butonları kullanmanıza olanak tanıyan çok güncel bir şablon. Bu şablon ayrıca mobil cihazlar için optimize edilmiştir ve en popüler tarayıcılarla çalışır.

6. New Store

New Store

Daha genel bir yaklaşımla, birçok dijital ticaret sitesi için çalışan New Store, tüketicilerin görsellere yakınlaşarak ürünlere daha yakından bakmalarını sağlar. Ayrıca, aynı sayfada kalmaya devam ederken müşterilerin alışveriş sepetine ürün eklemek için tıkladıkları butonları da eklemenize olanak tanır ve sergilediğiniz ürünleri düzenli bir şekilde sunar.

7. Gretong

Gretong

2015 yılında oluşturulan bu şablon, belirli ürünleri sanal mağazanızda öne çıkarmanızı sağlayan benzersiz kaydırıcılara sahiptir. Gretong, en popüler tarayıcılarda ve mobil cihazlarda kullanılabilir.

8. Mih Store

Mih Store

Bu, listede yer alan yataydan ziyade daha kare yapıda bir şablondur. Herhangi bir mağaza gibi çalışır. Benzersiz düzenine daha kullanışlı bulup bulmadıklarını örmek için tüketicilerinizle test edilmesi gereken bir şablondur.

9. mPurpose

mPurpose

Bu en esnek ve çok yönlü şablonlardan biridir. Pratik olarak her türlü dijital ticaret sitesi için kullanabilirsiniz. mPurpose özelleştirme konusunda bahsettiğimiz diğer modellere kıyasla çok daha fazla olanak sağlar.

Brand Logo

Dışarıdan giyim siteleri için tasarlanmış bir şablon gibi görünebilir, ancak her türlü iş için kullanılabilir. Bulunabilecek en iyi renk seçeneklerini sunan şablonlara ve aralarından seçim yapabileceğiniz iyi bir tasarım yelpazesine sahiptir.

Fashion

Bu genel şablonlar her türlü e-ticaret işi için kullanılabilir olsa da, moda ve giyim endüstrisi bir şablon seçerken aklınızda bulundurmanız gereken birkaç inceliğe sahiptir. Bu nedenle, özellikle bu sektöre yönelik, çevrimiçi mağazanız için kullanabileceğiniz birkaç şablon seçtik.

11. Elixir Fashion

Elixir Fashion

Listemizdeki ilk örnek, işletmenizi tanıtmak için mutlu müşterilerin ifadelerini ekleyebileceğiniz bir alan içeriyor. Bu şablon tüm mağazadan ziyade ana sayfaya odaklanır, bu da eğer yıldız ürünlerinizi vurgulamak istiyorsanız işinize yaracayacaktır. Ek olarak ürünlerle ilgili açıklama yapmak için daha fazla alan sunar.

12. N-Air

N-Air

Ayakkabı satan web sitelerini hedefleyen N-Air, ziyaretçilerin birden fazla ürünü aynı anda görebilecekleri şekilde minimize edilebilecek menülere sahiptir. Bu şablon ayrıca, görüntü önizlemeleri ve fare üzerlerinden geçtiğinde görüntülerin genişletilmesi gibi özellikler de sunmaktadır.

13. Obaju

Obaju

Obaju, bahsettiğimiz diğer örneklere benzer özelliklere sahip bir şablon. Ancak, seçim yapabileceğiniz daha fazla renk var, iletişim sayfası Google Haritalar ile entegre durumda ve siteye bir blogun eklenmesini destekliyor.

14. Pendent Store

Pendent Store

Bu şablon mücevherat satışına adanmıştır ve müşterilerin aramadan önce aradıkları taş veya metali seçmelerine olanak sağlar. Aynı zamanda duyarlı bir tasarıma sahiptir ve ister bilgisayar ister tablet olsun, her türlü cihazda görüntülenebilir.

15. Nuevo

Nuevo

Nuevo, burada bahsettiğimiz modaya yönelik diğer şablonlardan çok farklı değil. Avantajlarından biri, çok özelleştirilebilir olması ve sitenizdeki ürünlerin mümkün olan en iyi görüntü kalitesini sergilemeye odaklanmasıdır.

16. Fashion Mania

Fashion Mania

Fashion Mania'nın adından da anlaşılacağı gibi, bu şablon giyim web sitelerine yöneliktir. Öne çıkmasını sağlayan özelliklerden biri, bir moda e-ticaret sitesi tarafından yaratılmış olmasıdır.

Elektronik Eşyalar ve Taşıtlar

Sitenizin giyim eşyası ve mücevherlerle ilgisi yoksa ve ürünlerinizle ilgili teknik özellikler eklemek için daha fazla alana ihtiyacınız varsa, elektronik ve araç satışı için tasarlanmış birkaç şablon seçtik. Bu şablonlar, açıklamalar için daha fazla alana izin verir ve yukarıda belirtilen seçenekler kadar stile odaklanmaz. Ürünler hakkında bilgi sahibi olan ziyaretçiler için çevrimiçi müşteri hizmeti sunabilmek, bu alanda çaışıyorsanız iyi bir stratejidir.

17. eElectronics

E-Electronics

Bu şablon, elektronik e-ticaret siteniz için seçebileceğiniz iki farklı stile sahiptir ve üçüncüsü geliştirilmektedir. Bir şablon sadece bir sayfa içinde ürün açıklamasına odaklanırken, diğeri şirket blogu oluşturmanıza olanak tanır. Üçüncü ise, farklı ekran boyutlarına uyarlanacak bir HTML şablonu olacak.

18. Cars Online

Cars Online

Yalnızca otomotiv sektörüne yönelik olan Cars Online, otomobiller ve motosikletler ile ilgili her türlü ürün veya hizmeti satan bir sanal mağaza oluşturmanızı sağlar. Bu model, klasik hizmetlerin yanı sıra araç kiralama gibi parçaların veya hizmetlerin satışı için kullanılabilir. Tüm cihazlarda çalışan karma bir şablonun yanı sıra bilgisayarlar, cep telefonları veya tabletler için özel bir versiyona sahiptir.

19. Home Shoppe Online

Home Shoppe Online

Home Shoppe Online elektronik ve ev aletleri satışı için mevcut en kapsamlı şablonlardan biridir. Bunun nedeni, bu şablonun özellikle ev eşyası satan dükkanlar için yaratılmış olmasıdır. Şablon ayrıca eBay'e benzeyen e-ticaret siteleri oluşturmanıza da olanak tanır.

Mobilya ve and İÇ Dekorasyon

Mobilya ve dekoratif eşyaları sergilemeye odaklanan bu modeller, web sitenizde hem boyut hem de kalite açısından daha büyük resimler eklemenize olanak tanır. Bu alandaki alış satış işlemleri diğer birçok sektörden daha büyük olma eğiliminde olduğundan, E-ticaret için Paypal'e alternatif 8 seçenek listemize göz atmayı unutmayın.

20. Mattress

Mattress

Bu bölümdeki ilk şablon olan Mattress, yatak odası için dolap, yatak, minder ve yastık gibi eşyaların satışı için tasarlanmış bir şablondur. Bu şablonda, bu listedeki diğer seçeneklerden bir kısmının sahip olduğu bazı farklı özellikler yoktur, ancak açılış sayfasında belirli ürünleri vurgulamanıza olanak tanır.

21. Luxury & Furnish

Luxury & Furnish

Luxury & Furnish, Mattress'e biraz benzese de, bu şablon iç tasarım veya mobilya ekranı ile çalışan herhangi bir site tarafından rahatlıkla kullanılabilir.

22. Lightning

Lightning

Bu şablon özellikle abajur ve lambalar gibi aydınlatma satışı için yaratılmıştır. Bu, Lightning'in ürünlere ve özelliklerine odaklanarak kullanıcıya benzersiz bir düzen sunduğu anlamına gelir. Ayrıca, alıcıların mevcut ürünlerin ayrıntılarını kontrol edebilmeleri için kaliteli görsel sunumu sürdürmeye özen gösterir.

23. Furnyish

Furnyish

Mobilya satışı için tasarlanan Furnyish, Mattress'e oldukça benziyor, ancak Luxury and Furnish gibi, bu alanda daha geniş bir alana yayılıyor. Sınırları çok geniş ve burada bahsedilen diğer şablonlardan biraz farklı olduğu için, ihtiyaçlarınız için hangisinin en iyisi olduğuna karar vermeden önce bunları test etmek iyi bir fikir olabililr.

İşletmeler, Etkinlikler ve Eğitim

Listemizdeki son kategori; aşağıdaki şablonlar bir markanın tanıtımı, kurslar ve etkinlikler gibi hizmetler göz önünde bulundurularak oluşturulmuştur.

24. Wedding Store

Wedding Store

Bu şablon düğünlerle ilgili ürün ve hizmetlere ayrılmıştır. İster gelinler için giyim ve aksesuar, ister düğün planlaması gibi hizmetler olsun, Wedding Store bu tür kutlamalarla ilgili her şeye uygun sayfalar sunar.

25. Shape

Shape

Fitness sektörüne odaklanan Shape, mobil cihazlarla ve tüm popüler tarayıcılarla uyumluluk gibi, daha önce bahsedilen şablonlarla benzer özelliklere sahiptir. En önemli fark, fitness alanıyla ilgili spor salonlarına ve mağazalara yönelik stilidir.

JivoChat Satış Ortaklığı ile yinelenen komisyonlarda %30'a kadar kazanmaya başlayın!

Jivochat hakkında bilgi edinin ve seçtiğiniz şablonla nasıl entegre edilebileceğini öğrenin!

E-ticaret siteniz için doğru şablonu buldunuz ve bir sonraki adımı atmaya hazır mısınız? Jivochat’ın özellikleri ve fiyatlarına göz atın!

Bu makaleyi paylaş
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Şimdi kaydolun ve JivoChat'yu deneyin!
Tamamen ücretsiz, kart bilgisi gerekmez, iki dakikada hazır.