iPhone veya Android kullanarak sosyal ağlara içerik oluşturmak için 7 uygulama!

Okuma zamanı3 dakika
Buğra Çil
Buğra Çil
İş Geliştirme Uzmanı

Mobil, girişimciler tarafından giderek sosyal ağlarında içerik oluşturmaya yönelik olarak kullanılmaktadır. Pratiklik ötesinde, gerçek şu ki cep telefonları gittikçe daha fazla görüntü kalitesine sahip oluyor. Akıllı telefonunuzu kullanarak kaliteli bir ürünün fotoğrafını veya videosunu yayınlamak kolaylaştı. Buna ek olarak, cep telefonları anında içerik oluşturmak için "anın" tadını çıkarmanızı sağlar. Yine de en iyi şekilde yararlanmak için en iyi uygulamalarınızın olması gerektiği de bir gerçektir. Hem resim hem de video düzenleme için kullanılacak en iyi uygulamalardan oluşan bir listeyle bu içerikleri yaratmanıza yardımcı olmak istiyoruz.

1 - Clips

Clips

Bu uygulama, videolarınıza altyazı koyduğunuzda çok yardımcı olacaktır. Clips, videoyu kaydetmenizi sağlar ve otomatik olarak videonuza altyazı ekler. Şaşırtıcı şey, söylediğin her şeyi kolaylıkla anlayabilmesidir. Ve yanlış tanıdıysa bile, altyazıyı kolayca düzenleyebilirsiniz. Sadece cep telefonunuzdan kaydedin ve sosyal paylaşım ağlarında paylaşın. Ne yazık ki, yalnızca iPhone için kullanılabilir.

İpucu: Daha fazla sosyal ağ sonuçları için, JivoChat'i Facebook sayfanızla entegre edin ve Facebook sayfanıza gelecek mesajlara doğrudan JivoChat uygulamasında cevap verin!

iPhone için uygulama indirmek için burayı tıklayın.

2 - Clippy

Clippy

GIF dosyalarını sever misin? Clippy hayatınızı kolaylaştıracak! Bu uygulamayla, internette bulunan videoları GIF formatına dönüştürebilirsiniz. Ayrıca metin, emojiler veya çıkartmalar ekleyebilirsiniz. Yalnızca iPhone için kullanılabilir.

Tıklayın ve iPhone için indirin.

3 - ClippyCam

clippycam

ClippyCam önceki uygulamayla aynı içerik oluşturucular arasında, videolarınızı ve fotoğraflarınızı bir araya getirmenize olanak tanır. Yani, bir görüntüyü arka plan olarak koyabilir ve yine fotoğrafı yorumlayacak şekilde köşeye bir videonuzu koyabilirsiniz. Bu yeni içerik biçimi çok gelişti ve gelecekte kesinlikle çokça kullanılacak.

iPhone için uygulamayı indirmek için burayı tıklayın .

4 - Kamcord

Kamcord

ClippyCam ile aynı şeyi yapan, ancak sosyal paylaşım biçiminde olan başka bir uygulama. Başka bir deyişle, videolarınızı görüntüler üzerinde yaratırsınız ve arkadaşlarınızla paylaşırsınız. İyi haber, bir önceki versiyonun aksine Android için de hazır!

iPhone ve Android için uygulamayı indirmek için burayı tıklayın .

5 - Adobe Spark Post

Adobe Spark Post

Adobe Spark Post ile, (videoya ek olarak) sosyal paylaşım ağlarınıza postalanacak resimleri de gönderebilirsiniz. İyi bir nokta, göndermek istediğiniz sosyal ağa göre boyutu seçebilmenizdir. Örneğin, Instagram için bir yayın yapmak isterseniz, Adobe Spark Post zaten mükemmel bir boyuta sahip görüntü oluşturuyor. Ardından, arka plan renklerini, metinleri ve resminizi daha çekici hale getirmek istediğiniz başka bir şey ekleyebiliyorsunuz.

iPhone ve Android için uygulamayı indirmek için burayı tıklayın .

6 - Vidlab

Vidlab

Çok profesyonel bir video düzenleme uygulaması daha! Hareketli metin, müzik ekleyebilir ve kesim yapabilir. Sadece iPhone için kullanılabilir.

IPhone uygulamasını indirmek için burayı tıklayın .

7 - Snapseed

Snapseed

Bu Google uygulaması, fotoğrafları basit bir şekilde düzenlemenizi sağlar. Ayrıntıları değiştirebilir, rötuş yapabilir ve birden fazla metin ekleyebilirsiniz. Android için mükemmel özelliklere sahip. Denemeye değer!

iPhone için burayı tıklayın . Android için ise burayı.

Bu listenin, sosyal paylaşım ağları için daha fazla içerik üretmenize ve böylece daha fazla sonuç elde etmenize büyük ölçüde yardımcı olacağına inanıyoruz!

Jivochat'ın çevrimiçi müşteri hizmetleri ile ziyaretçilerinizi sitenizde selamlayın

Aşağıdaki araçlar sayesinde, dijital pazarlama ekibiniz diğer avantajların yanı sıra üretkenliğini artırabilir, daha iyi sonuçlara ulaşabilir ve eylem analizinizi geliştirme kapasitesini artırabilir. Ziyaretçiniz siteye geldikten sonra, Jivochat'ın sunduğu çevrimiçi sohbet sistemiyle, akıllı davetiye gönderebilir ve müşteri servis ekibinin şüpheleri gidermek için etkileşime girmesini sağlayarak dönüşümün tamamlandığından emin olabilirsiniz. Jivochat'ın tüm özellikleri ve ödeme planlarımız hakkında bilgi edinin.

Bu makaleyi paylaş
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Şimdi kaydolun ve JivoChat'yu deneyin!
Tamamen ücretsiz, kart bilgisi gerekmez, iki dakikada hazır.