E-ticaret sitenize alışveriş sepeti yüklemek için en iyi 12 program

Okuma zamanı4 dakika
Buğra Çil
Buğra Çil
İş Geliştirme Uzmanı

Hayallerinizin e-ticaret sitesini oluşturmak için kullanabileceğiniz veya en azından emrinizde olan kaynakları göz önünde bulundurarak mümkün olduğunca yaklaşabileceğiniz çeşitli programlar ve platformlar önerdik. E-ticaretinize başlamak için 20 site gibi konulara göz attık ve çevrimiçi ticari sohbette kullanmak için birkaç stratejiden bahsettik. Bu sefer, e-ticaret sitenize bir alışveriş sepeti yüklemek için en iyi 12 programı liteleyerek satışın kapanış aşamalarına bakacağız.

Bu program ziyaretçilerinizi müşteriye dönüştüren program olacaktır. Bu nedenle, ziyaretçinizin sorunsuz bir şekilde süreçten geçmesine izin veren istikrarlı bir sistem kullanmak, işletmeniz için bu programlardan birini seçerken bir önceliktir. Aşağıda kendiniz için göz atın.

1. PrestaShop

Bu ücretsiz araç sanal mağazalar tarafından en yaygın kullanılanlardan biridir. Ücretsiz, envanterinizi yönetmek için araçlar var ve teslimat işlemi gerçek zamanlı olarak gerçekleştiriliyor. Avantajlarından biri, satışla ilgilenmesi, parayı doğrudan banka hesabınıza göndermesidir. PrestaShop'un bir diğer avantajı, yanına başka bileşenler kurmanıza izin vermesidir.

PrestaShop

2. AgoraCart

En popüler alışveriş sepetlerinden bir diğeri olan AgoraCart, önceden tanımlanmış bir e-ticaret sitesine entegre edilebilecek ücretsiz anlamına gelen açık kodlu bir araçtır. Başlıca avantajlarından biri, PayPal veya oradaki diğer seçeneklerden biri gibi çeşitli dijital ödeme sistemleriyle uyumluluğudır. Ayrıca görsel görünümünü kişiselleştirebilirsiniz ve diğer özelliklerin yanı sıra stok yönetimi seçenekleri de mevcut.

3. Opencart

Opencart’ın özel özelliklerinden biri, kullanıcıların satmakta olduğunuz ürünlerin incelemelerini yazmalarını sağlayan bir sisteme sahip olmasıdır. Opencart, e-ticaret sitesinin sahibi olarak, hangi dağıtım araçlarını ve dijital ödeme araçlarını kullanacağınıza karar vermenize izin veren bir dizi uzantı sunar. Ayırt edici özelliklerinden biri de, sanal mağazanızın Google'da daha üst sıralarda yer almasına yardımcı olan arama motorları için optimizasyonudur.

4. ZenCart

Programın arkasındaki şirket tarafından vurgulanan bu yazılımın temel özelliklerinden biri, programcı olmayanların kullanımının ne kadar kolay olduğu. Kullanım kolaylığının yanı sıra, bir dizi dijital ödeme seçeneği gibi bu listede yer alan diğer seçenekleri de sunar. Platform ayrıca, toplu alımlarda indirimler eklemenizi ve müşterilerin indirim kuponları ile ödeme yapmalarını sağlar.

ZenCart

5. Broadleaf

Bu listedeki ücretli araçlardan biri olan Broadleaf Commerce, bahsettiğimiz diğer araçların çoğundan daha geniş bir seçenek yelpazesi sunar ve bulunduğunuz bölgeye bağlı olarak da özelleştirilebilir. Çoğu alışveriş sepetinde ortak olan özelliklerle birlikte Bu yazılım aynı zamanda e-posta pazarlamasını yönetmek için özellikler sunar ve hatta bunu sosyal medya platformları ve Google Analytics ile entegre edebilirsiniz.

6. Oscommerce

Büyük bir e-ticaret sahibi topluluğu, Opencart ile baktığımıza benzer bir model sunan Oscommerce'nin sadık müşterileridir. Diğer program gibi, gücü de kullanabileceğiniz programın geniş kapsamıdır. Ayrıca çeşitli para birimlerinde çalışmanıza izin verir ve sistem satın alma makbuzlarını yazdırmanızı kolaylaştırır.

Oscommerce

7. Ubercart

Gezintiye çıkmak için bilinen bir uygulama ile ilişkisi olmayan Ubercart, en büyük ücretsiz e-ticaret platformlarından biri olan Drupal ile uyumlu alışveriş sepetlerine yönelik bir programdır. Dahası, bu yazılım ayrıca premium içerikler ve özel arşivler indirme dahil olmak üzere çeşitli ürünler için satış yapmanızı ve ücretlendirmenizi sağlar.

8. Loaded Commerce

Loaded Commerce, işletmenizin mevcut durumuna bağlı olarak kullanabileceğiniz çeşitli ücretsiz ve ücretli sürümlere sahiptir. E-ticaret sitenizi kişiselleştirmek için ve listede daha önce bahsedilen diğer ortak özelliklere sahip olmanız için geniş bir tema yelpazesine sahiptir. Kişiselleştirme için diğer fırsatlar arasında, diğerlerinin yanı sıra veritabanlarını değiştirebilme, makbuzlar ve satın alma siparişleri de sayılabilir. Bu, sisteminizde alımları daha esnek hale getirmenize izin verir; hata yapan bir müşterinin sırasını değiştirmek gibi.

9. nopCommerce

NopCommerce’in ana avantajlarından biri olan açık kodlu ücretsiz bir araç, kendi alışveriş sepetinizi oluşturmak için kodunu kullanabilmenizdir. Ayrıca, sunucunuza veya ortaklarınızın sunucularına yüklemenizi sağlar ve başlamanıza yardımcı olacak bir kılavuzla kullanımı çok basit olarak bilinir.

nopCommerce

10. TomatoCart

Oscommerce'in bir dalı olarak doğan TomatoCart, çok çeşitli dijital ödeme seçenekleri, satınalma siparişlerinin yönetimi, teslimat yöntemleri ve müşteri yönetimi gibi tüm standart özellikleri sunan ücretli bir araçtır. Bunun dışında, e-ticaret siteniz, SEO için optimize edilmiş promosyon araçlarınız ve linklerinizle ilgili raporlar ve istatistikler sunar.

11. DigiStore

Tıpkı TomatoCart gibi, Digistore de Oscommerce'den doğdu. Orijinalinden farklı olarak, DigiStore genel olarak yönetim deneyimini iyileştirmeye ve müşteri tarafından kullanımını kolaylaştırmaya odaklanmak için değiştirildi. Özellikleri arasında çek ve kredi kartı gibi çevrimdışı ödeme seçenekleri eklemenizi sağlar. Ayrıca dijital ödeme seçeneklerine sahiptir ve bu seçeneklerin bazılarını belirli bölgelerde, belirli bir servisi kullanmayan alanlar için yararlı bir şekilde engellemenizi sağlar.

12. Zeuscart

Zeuscart, müşteri deneyiminden ödün vermeden, geniş seçenek yelpazesine olanak sağlayan açık kodlu bir araç olmayı hedeflemektedir. Envanter yönetimi, SEO optimizasyonu, hediye kartı ve indirim kuponları ile uyumluluk, fiyatlara dahil olan vergilerin kişiselleştirilmesi ve bülten hizmetleri gibi araçlar Zeuscart'ın sunduğu seçeneklerden birkaçıdır.

JivoChat Satış Ortaklığı ile yinelenen komisyonlarda %30'a kadar kazanmaya başlayın!

Alışveriş sepetinizi JivoChat ile entegre edin!

Çoğu ücretsiz olan bu 12 seçenekle, e-ticaret sitenizdeki sanal satın alımlar için en iyi alışveriş sepeti çözümünün hangisi olduğuna karar verebilirsiniz. Müşterilerinizin bir satın alma işlemini tamamlamak için atması gereken tüm adımların farkında olmaları için müşteri hizmetleri ekibinizi eğitmeyi unutmayın. Bu, canlı desteği, süreçle mücadele eden kişilere rehberlik etmek için kullanabileceğiniz anlamına gelir. JivoChat tarafından sunulan ödeme planları ve özelliklere bakmayı unutmayın!

Bu makaleyi paylaş
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Şimdi kaydolun ve JivoChat'yu deneyin!
Tamamen ücretsiz, kart bilgisi gerekmez, iki dakikada hazır.