E-ticaretinizi başlatmak için 20 web sitesi

Okuma zamanı4 dakika
Buğra Çil
Buğra Çil
İş Geliştirme Uzmanı

E-ticarete başlamak istediğiniz alan ve işletmeniz için belirlediğiniz stratejiler ne olursa olsun, kendinize sormanız gereken bir zaman gelir: e-ticaretimde hangi platformu kullanmalıyım? Pazardaki seçenekler büyüktür ve bu iyi olabilir, ancak çok sayıda mevcut platformlar göz önüne alındığında, bir Herkül görevi de olabilir.

Bu görevde size yardımcı olmak için, e-ticaretinizin başlatılması için 20 sitenin bir listesini hazırladık. Listede, her birinin temel özelliklerini görebilir ve bir karar vermek için araştırmanıza başlayabilirsiniz.

1. HighWire

Highwire, yeni e-ticaretinizi birkaç saniye içinde kurmayı ve eBay, Facebook, Google veya Mobil gibi harici araçlarla entegre etmeyi vaat ediyor. Deneyiminizi geliştirmek için, araç 14 günlük deneme süresini ücretsiz olarak sunar. Ödeme sırasında kredi kartlarını kabul eder, kendi alan adınızı girmenize, tasarımı özelleştirmenize ve güvenli bir ödeme yapmanıza olanak tanır. Aralarından seçim yapabileceğiniz düzinelerce tema var!

2. Shopify

En popüler e-ticaret platformlarından biri olan Shopify, sayfanızı daha kolay bir şekilde oluşturmak için araçlar sağlar, böylece bir sistem geliştirme uzmanı olmanıza gerek yoktur. Seçebileceğiniz yaklaşık 100 tema var, mobil cihazlarda alışverişi destekliyor ve SEO standartlarına göre güncellenmiş, bu sayede mağazanızın arama motorlarında hızla bulunmasını kolaylaştırmıştır. Ücretsiz deneme süresi sunuyor.

3. BigCommerce

Uluslararası bir araç olan BigCommerce, ana varlık olarak bağlantı stabilitesine sahiptir ve resmi web sitesine göre siteniz, çevrimiçi ve hızlı bir şekilde% 99,99 oranında sorunsuz bir şekilde kalmaktadır. Ayrıca ücretsiz deneme süresi sunar ve hem bilgisayarlar hem de mobil cihazlar için şablonlar içerir.

4. Wix e-Ticaret

Tasarım odaklı ve görünüşe göre moda alanından e-ticaret hedefleyen Wix Ecommerce, mevcut tüm cihazlarda "kusursuz görünümünü" göstermeye çalışıyor. Kredi kartı ve PayPal ile ödemeleri destekler ve satış için herhangi bir ücret talep etmez.

Wix Ecommerce

5. Squarespace

Squarespace de uluslararası olarak kullanılabilir. Ana özelliklerinden biri, 24 saat hizmet veren ödüllü müşteri hizmetleridir. E-ticaret platformlarında yaygın olarak kullanılan temel işlevlere ek olarak, sosyal ağlar ve bulut barındırma ile de entegrasyon özellikleri; yani, sisteme yapılan güncellemeler ve ayarlamalar, bunları elle indirmeye veya kurmaya gerek kalmadan otomatik olarak yüklenir.

6. Volusion

Daha ucuz seçeneklerle - aylık 15USD maliyetle - Volusion, diğer sistemlerde de sunulan varsayılan seçenekleri ve ücretsiz 14 günlük deneme süresini sunuyor.

7. 3dcart

Bu e-ticaret platformunun alışveriş sepeti sistemleri vardır ve ayrıca bir e-mağazasına sahip olan ve anahtarı yapmak isteyen kişiler için de yararlıdır. Burada e-ticaretinizi almak için bazı sitelerde olduğu gibi, 3dcart mobil cihazlar, 24 saat hizmet ve SEO için optimizasyon, vb. desteği vardır.

8. Symphony Commerce

Symphony Commerce, rakiplerinden daha eksiksiz bir e-ticaret aracı olmaya çalışır. Çevrimiçi mağazanızın dilenmesini kolaylaştırmanın yanı sıra, veri tabanları ile entegrasyon ve ürün kataloğunda abonelik hizmetlerini dahil etmenin yollarını da beraberinde getirir.

9. Magento

Magento

Dünyanın en popüler e-ticaret platformu olan Magento, esnekliği ve özelleştirilebilirliği nedeniyle övgüyle söz ediyor. Web sitesinde dijital mağazanızda bulunabilecek ücretsiz ve ücretli ücretsiz uzantılar var.

10. CommerceHub

Dünyadaki en büyük e-ticaret sitelerinden biri olan bu ürün farklılığı, müşterilere ürünlerine daha büyük açıklamalar sunarak, Amazon gibi diğer devler tarafından benimsenmesini sağlıyor. CommerceHub ayrıca, girişimcinin şirket içinde satış büyümesine göre uyarlanabilir araçlar ile işlerini platform içinde genişletmek için basit yollar sunmaya odaklanmıştır.

11. WooCommerce

Yukarıda bahsettiğiniz ticarete başlamak için diğer web sitelerinin aksine, Woocommerce, blogunuzu bir mağazaya dönüştüren bir WordPress eklentisidir. Yani bir blogunuz varsa ve sanal bir mağaza açmak istiyorsanız eklentiyi satın alabilir, bilgileri ve dosyaları eklentinin arkasındaki ekibe gönderebilir ve 3 iş günü içinde mağazaya teslim edebilirsiniz.

WooCommerce

Şirket ayrıca sanal depoları, PagSeguro gibi dijital ödeme platformlarındaki ödemeler için bir düğme olarak entegre etmek için diğer ücretli eklentileri de sağlıyor. Her eklentinin farklı bir maliyeti vardır, ancak aylık abonelik gerektirmez.

12. Spark Pay

Spark Pay, hem e-ticaret hem de fiziksel mağazalar için çözümler sunuyor. Özellikleri arasında, sitenin kendi görsel kimliğinizi oluşturmak için ücretsiz temalar ve bir tema düzenleyicisi vardır ve işletme sahibinin açılış sayfalarını oluşturmasına olanak tanır.

13. WP eCommerce

Wp-Commerce

WooCommerce gibi, WordPress'in de bloglarda dijital mağazaların oluşturulması için kendi eklentisi vardır. WP e-Ticaret'in ücretsiz olma avantajı vardır. Yine de, girişimcilerin kendileri ellerini kirli ve mağazaya monte etmek zorunda kalacaklar. Yine de, WordPress, para yerine, mağazalarını inşa etmek için zaman harcamak isteyenler için video eğiticilerine sahiptir.

14. n11

Türk n11, Türkiye'de lansmanı yapan ilk Türk üreticilerinden biriydi. Herhangi bir ekran boyutu ile tasarım uyumluluğu üzerinde duruldu ve satın almak ve satmak için basit bir süreç sunuyor. Ayrıca, çevrimiçi mağazanın oluşturulmasına yardımcı olacak birçok ücretsiz materyal sunar.

15. Hepsiburada

Türkiye'de oluşturulan bir başka platform olan Hepsiburada, ülkenin en büyüklerinden biridir. Bir süredir aktifleştirdikleri sistemleri sayesinde, alt satıcılar da sisteme giriş yaparak bu bol müşterili pazaryerinde aktif olmanın tadını çıkarabiliyorlar.

16. EZ Ticaret

EZCommerce, sürekli güncellemeler vaadiyle ve alıcının bir işlemi tamamlamasına yardımcı olan EasyCheckout'un eklenmesiyle, sayfadaki görünümler için veya platformunda yapılan işlemler için ücret talep etmeyen bir plan sistemi getiriyor. Ayrıca, iş analizi ve promosyonlar ve indirimlerin oluşturulması için araçları vardır.

17. Weebly eCommerce

Weebly

Ücretsiz bir plan seçeneğiyle, Weebly e-Ticaret teklifi sanal mağazalar için daha uygun bir seçenek olmaktır. Odak noktası, favori bir temayı seçebilme ve onu, bir program geliştiricisine yatırım yapmak için programlama veya sermaye ile hiçbir yakınlığı olmayanlar için mükemmel olan web sitesini oluşturmak için organize etme yeteneğine dayanıyor.

18. Drupal Ticaret

Weebly'den farklı olarak, Drupal Commerce ücretsiz ve e-ticaret web siteleri oluşturmak için açık kaynak kodlu bir araç. Bununla birlikte, önerisi, teknik bilgisi olmayanlar için bile kolay, esnek ve akıcı bir deneyim sunmaktır.

Bir sonraki aşamada ne yapmanız gerektiğini biliyor musunuz?

E-ticaretinizi başlatmak için bu 20 siteyi tanıdıktan sonra, en iyi platformu seçmenin görevi strateji, sermaye ve becerilere uygun olarak daha nettir. Bu platformlardan bazılarını zaten kullandınız mı? Onları tavsiye eder misiniz? JivoChat ile hangisinin en iyi olduğuna inanıyorsunuz? JivoChat sayfamıza gelin ve bizi tanıyın, bize geri bildirimlerinizi iletin.

Bu makaleyi paylaş
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Şimdi kaydolun ve JivoChat'yu deneyin!
Tamamen ücretsiz, kart bilgisi gerekmez, iki dakikada hazır.