WordPress tabanlı E-ticaret siteniz için 9 önemli eklenti

Okuma zamanı4 dakika
Buğra Çil
Buğra Çil
İş Geliştirme Uzmanı

WordPress, sanal bir mağaza kurmak için en iyi seçeneklerden biridir ve neredeyse kendi sitenizi kurmak kadar iyi bir seçenektir. WordPress'de bir blog veya site kurmak, kendi web sitenizi kurmaktan daha az bilgi ve iş gerektirir. Kullanımı basit olmakla birlikte, platformda kullanabileceğiniz çeşitli eklentiler bulunur; bunlar, web sitenizdeki sayfalara çeşitli özellikler eklemek için kullanılabilecek araçlar içerir. Bu yazıda, e-ticaret siteleri için 9 WordPress eklentisi listeledik. Bu eklentiler, ziyaretçilerinizin sitenizdeki tecrübesini mükemmel hale getirecek ve tabii ki satışlarınızı artıracak!

1. Jivochat

JivoChat, canlı destek konusunda endişelerinizi giderecek ve müşteri memnuniyetinizi en iyi seviyeye getirecek. Eklenti bir WordPress canlı destek eklentisinin sahip olabileceği tüm özelliklerin yanı sıra, tüm cihazlarda sorunsuz çalışan birçok ekstra iletişim özelliklerine sahiptir. Eklentinin özelliklerinin tam listesini, sayfasında incelemeyi unutmayın, yine bu sayfada e-ticaret sitenize yüklemek için indirebilirsiniz. Jivochat

2. WooCommerce

WooCommerce, sanal mağazanızı kurmak için kullanabileceğiniz en iyi platformlardan biridir, ayrıca e-ticaretinizi ayarlamak için kullanabileceğiniz bir WordPress eklentisine de sahiptir. WooCommerce'i kullanmanın temel avantajları arasında seçim yapabileceğiniz çok çeşitli özellikler, her türlü WordPress temasıyla uyumlu olması ve sitenize ekleyebileceğiniz çok çeşitli isteğe bağlı işlevleri olması öne çıkmakta.

WordPress sayfalasında WooCommerce ile ilgili daha fazla bilgi bulabilirsiniz.

3. Easy Digital Downloads

Easy Digital Downloads, WooCommerce'dan daha spesifik bir hedef pazara sahiptir; oyunlar indirmek için kod satmak veya Netflix gibi kaydolabileceğiniz hizmetleri sunmak gibi sanal öğeler satan mağaza sahiplerine yardımcı olmaya odaklanmaktadır. Mağazanızı özelleştirmek için pek çok özellik veya grafiğe sahip değilseniz, ancak hızlı ve verimli bir şekilde sitenizi kurmak istiyorsanız ve ayrıca satış performansınızı analiz etmek sizin için önemliyse bu eklentiyi çok seveceksiniz.

Bu WordPress eklentisi, bir e-ticaret oluşturmak için neredeyse 200 tema ve uzantı içerir. Easy Digital Downloads hakkında daha fazla bilgi için burayı tıklayın.

Easy Digital Downloads

4. WP eCommerce

Şu anda kategorisinde en popüler WordPress eklentisi, neredeyse 1,5 milyon yüklemeli WP eCommerce, hemen hemen tüm WordPress temalarıyla oldukça uyumludur ve mağazanız için herhangi bir şablonu kullanmanıza olanak tanır. Son derece özelleştirilebilir olan bu araç, ayrıca PayPal veya diğer alternatifler gibi çeşitli dijital ödeme türlerini kabul etmenize izin verir. Hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayın .

5. Ecwid

Ecwid, sitenizi sıfırdan başlamak yerine, eski sitenizdeki içeriği yeni bir şablona taşımak için en iyi araç olarak düşünülür. Sitenizi diğer sistemlerde yansıtmak da mümkündür; böylece, diğer sanal mağaza türlerine de genişleyebilirsiniz. Bu WordPress eklentisi ayrıca, mağazanızın çalıştığı tüm konumlar hakkında bilgileri analiz etmenizi sağlayan bir panele sahiptir; bunu yapmak için her siteyi özellikle ziyaret etmeniz gerekmez. Ecwid'in WordPress sayfasını ziyaret ederek nasıl çalıştığını öğrenin.

6. Jigoshop

Bu eklenti, kullanıcılarına, birkaç dakika içinde çevrimiçi alışveriş mağazalarını kurabileceklerini vaat ediyor. Aynı öğe için farklı kategoriler sunmanıza izin verir. Örneğin, mağazanıza gömlek eklediğinizde, farklı boyutlandırma seçeneklerini (küçük, orta, büyük ve çok büyük) gösterebilir ve ziyaretçileriniz kendi boyutlarını görebilir. Jigoshop hakkında daha fazla bilgi edinmek için burayı tıklayın !

Jigoshop

7. Marketpress

Marketpress, e-ticaret için en iyi WordPress eklentilerinden biri olarak düşünülür. Bu program, WordPress sitenizde etkin bir alışveriş sepeti sistemi uygular. Eklenti, yalnızca bir sayfada pek çok eklenti kullanmanızı gerektirmeyecek çok çeşitli tema ve özellik seçeneklerine sahiptir.

Click the link to see Marketpress’ page.

8. Cart66 Lite

Kullanıcı için işleri kolaylaştırmaya odaklanmış, çok geniş bir seçenek yelpazesi sunarak kafaları karıştırmayan Cart66 Lite basitliğe dayalı bir WordPress eklentisidir. Dahası, reklam için gösterim yeri olan, ekstra kâr elde etmek için satış ortaklığına açık, mağazalarla birlikte olan bloglara yöneliktir. Yine de sanal mağazanın çalışma biçiminden ödün vermez, size çok sayıda ödeme seçeneği sunar. WordPress'te Cart 66 Lite hakkında daha fazla bilgi edinin.

Cart66 Lite

9. Shopify

Tıpkı WooCommerce gibi, bir e-ticaret sitesi oluşturmak için kullanabileceğiniz ana platformlardan biridir ve aynı zamanda bir WordPress sürümüne de sahiptir. Ayrıca, reklamcılık için ve sosyal medya ile entegrasyon için en çok tavsiye edilen eklentilerden biridir. Eklentinin envanter yönetimi için bir aracı var ve ayrıca kendi dijital ödeme seçeneği var. Platform, başka bir ödeme seçeneğini kullandığınız için ücret almıyorsa, bu olumlu olacaktır. Shopify hakkında buraya tıklayarak daha fazla bilgi edinin.

Jivochat'i, bu listeden birkaç eklentiyle birlikte indirin!

WordPress, e-ticaret sitenizde birden çok eklenti kullanmanıza izin veriyor, bu nedenle sayfanızı oluşturmak için en iyi seçeneklerin hangileri olduğunu anlamanız gerekir. Canlı destek söz konusu olduğunda, Jivochat'in sunduğu her şeyi kontrol etmeyi unutmayın!

Bu makaleyi paylaş
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Şimdi kaydolun ve JivoChat'yu deneyin!
Tamamen ücretsiz, kart bilgisi gerekmez, iki dakikada hazır.