Şimdi JivoChat'i SITE123 web sitenizde kullanabilirsiniz!

Okuma zamanı1 dakika
Buğra Çil
Buğra Çil
İş Geliştirme Uzmanı

Evet, işte o gün geldi. Artık Jivochat'ı web sitenizde, çevrimiçi işinize başlamanız için en iyi CRM'lerden biri olan SITE123 ile kullanabilirsiniz. Bu ortaklığın hepimiz için birçok faydası olacak ve bunu duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz.

JivoChat'i kurmak ve web sitenize dönüşüm oranlarını artırmak için atmanız gereken adımları size tam olarak göstereceğim, çok basit.

Kaydol

Jivochat.com.tr adresinde kaydolduktan sonra, SITE123.com adresine gidin ve kaydolmak için "START HERE" düğmesine tıklayın.

Signup123

Şimdi, oluşturmak istediğiniz web sitesi kategorisini seçin.

Choose category

Web sitenizin adını girin.

Name of website

Tam adınızı, e-posta adresinizi ve şifrenizi girerek veya oturum açmak için Facebook veya Google kullanarak kayıt işlemini tamamlayın.

Complete Signup Process

Sistem, hesabınızı ayarlarken bir mesaj gösterir.

System Message

JivoChat Satış Ortaklığı ile yinelenen komisyonlarda %30'a kadar kazanmaya başlayın!

Kurulum

JivoChat yönetim panelinde, web sitenizin yanındaki "INSTALL CODE"a tıklayın.

JivoChat Panel

Bu kodun yalnızca widget id = 'den sonra gelen ‘ ‘ arasında yer alan kısmını aşağıda gösterildiği gibi kopyalayın. Diziyi bir dosyada tutun veya kurulum için bir yere yazın.

JivoChat Code

Şimdi SITE123'e gidin. Web sitesi oluşturucusunda, "AYARLAR" üzerine tıklayın. "Eklentiler" e ve ardından "Eklentileri Yönet" e tıklayın.

Settings

"JivoChat" ifadesini arayın. Yüklemek için "Ekle" ye tıklayın.

Install JivoChat

JivoChat web sitesinden kopyalanan sırayı "Uygulama Kimliği" alanına yapıştırın. Ardından, "Kaydet" e basın, sohbet kutusu doğrudan web sitenize gider.

Application ID

Bir onay kutusu görünecektir. Sohbetin etkin olup olmadığını kontrol edin ve gerekli değişiklikleri yapmak için geri dönün.

Confirmation Box

Bu işlem size 5 dakikadan fazla sürmez, size söz veriyorum!

Umarım yeni entegrasyonumuzu beğenmişsinizdir, kendinizi adamaya devam ederseniz çok fazla satış yapacağınızdan eminim. İhtiyacınız olan tüm araçlara, harika bir web sitesi oluşturucusuna ve çevrimiçi işletmeler için en güçlü iletişim aracına sahip olacaksınız.

Güç sizinle olsun!

Bu makaleyi paylaş
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Şimdi kaydolun ve JivoChat'yu deneyin!
Tamamen ücretsiz, kart bilgisi gerekmez, iki dakikada hazır.