24 En İyi PayPal Alternatifi - 2023

güncellenmiş 15 Ocak 2023
Okuma zamanı11 dakika
Beril Özcan
Beril Özcan
E-ticaret Danışmanı

2018'in ikinci yarısında PayPal'ın dünya çapında 244 milyon aktif hesabı vardı. Platform, 17 milyondan fazla işletme için ödemeleri kolaylaştırıyor ve oldukça şeffaf bir ücret yapısı sunuyor. Ama PayPal'a alternatifler keşfetmek istersen ne olur? Türkiye'de PayPal'ın faaliyetlerini durduğu gerçeğini de düşünecek olursak, çoğu kişi PayPal'a uygun bir alternatif aramakta.

İsterseniz bu durumda olabilirsiniz:

  • Dijital ürünler için satıcı koruması
  • Geri ödemeler için daha düşük ücretler
  • Çekilmiş PayPal fonları için daha hızlı geri dönüş (PayPal hesabınızda görünmesi dört iş günü sürebilir)
  • Daha uygulamalı bir müşteri başarı ekibi

Neyse ki, aşağıda en iyi PayPal alternatiflerini bulabilirsiniz. Bitcoin dostu olandan dünyaya hazır hale gelene kadar - size, işinize ve müşterilerinize uygun bir çözüm bulun.

En İyi PayPal Alternatifleri

  1. Google Pay
  2. WePay
  3. 2CheckOut
  4. Authorize.Net
  5. Skrill
  6. Intuit
  7. ProPay
  8. Dwolla
  9. Braintree
  10. Stripe
  11. Payoneer
  12. Amazon Pay
  13. TransferWise
  14. Venmo
  15. Square
  16. Payline
  17. Payza
  18. Shopify Payments
  19. Worldpay
  20. Wirecard
  21. BlueSnap
  22. Merchant Inc.
  23. Viewpost
  24. FastSpring

1. Google Pay

Müşterileriniz uygulamada, mağazada veya web sitenizde ödeme yapabilir. Google Pay, işletmelerin unutulan şifreler ve kaçırılan dönüşümlerin sıklığını azaltan tüm cihazlarda alışveriş yapmalarına olanak sağlar. Ayrıca müşterilerinize özel mobil teklifler ve öneriler sunabilir, sadakat ve hediye kartlarını paylaşabilir ve biletleme gereksinimini azaltabilirsiniz.

2. WePay

WePay, platformlar için entegre ödemeler sunar. "JPMorgan Chase ölçeğinde" anında başlatma ve işlemeye olanak sağlamak için geliştirilmiştir. Benzersiz çevrimiçi, POS ve çok kanallı yazılım platformlarında uzmanlaşmış WePay, işletmelerin işlem ve ödeme kabiliyetlerini tek bir entegrasyonla gömmelerini sağlar.

3. 2CheckOut

Küresel bir seçenek mi arıyorsunuz? 200'den fazla küresel pazarda sekiz ödeme şekli, 15 dil ve 87 para birimi seçeneği sunan 2CheckOut'u düşünün. İşletmenize göre özelleştirilmiş markalaşma ile mobil uyumlu bir deneyim sunarlar.

Ayrıca, işlem başına 300 dolandırıcılık kuralının, daha yüksek PCI uyumluluğunun ve 100'den fazla çevrimiçi alışveriş sepetiyle ve kapsamlı dokümantasyonla kolay entegrasyonun tadını çıkaracaksınız.

  • Uygulama: Geliştirici dokümantasyonu
  • Fiyatlandırma: 2SELL, başarılı satış başına %3.5 + 0.35$; 2SUBSCRIBE, başarılı satış başına %4.5 + 0.45$; 2MONETIZE, başarılı satış başına %6.0 + 0.60$

4. Authorize.Net

Bu ödeme ağ geçidi hizmeti ile şahsen, çevrimiçi olarak veya telefonla elektronik ve kredi kartı ödemelerini kabul edin. 1996'dan beri küçük işletmelerle çalışan Authorize.Net'in 43.000'den fazla tüccarı var, bir milyardan fazla işlemi gerçekleştiriyor ve her yıl 149 milyar doları aşkın ödemeyi kolaylaştırıyor.

Visa'nın bir yan kuruluşudur ve Bağımsız Satış Organizasyonları, Tüccar Servis Sağlayıcıları ve finansal kurumlar dahil satıcılar aracılığıyla satılır. 7 gün 24 saat ücretsiz destek ve ödüllü bir API entegrasyonu elde edersiniz.

Ayrıca, işiniz Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, İngiltere, Avrupa veya Avustralya'da olduğu sürece, dünya çapında müşteri ödemelerini kabul etmenizi sağlayan PayPal, Apple Pay ve Visa Checkout ile kolayca entegre olurlar.

  • Uygulama: Geliştirici dokümantasyonu
  • Fiyatlandırma: Hepsi Bir Arada Seçenek, kurulum ücreti yok, ücretsiz aylık gateway, işlem başına %2,9 + .30 cent; Sadece Ödeme Gateway, kurulum ücreti yok, aylık gateway 10.10$ + günlük 10 cent; Kurumsal Çözüm, özel fiyatlandırma, veri taşıma yardımı, değişim artı seçenekler

5. Skrill

Skrill size para gönderip almanızı, kartlarınızı saklamanızı, banka hesaplarını bağlamanızı ve sadece e-posta adresiniz ve şifrenizle ödeme yapmanızı sağlar. Skrill "cüzdan sahipleri" de yalnızca %1.45'lik ücret öderler, böylece her işlemden daha fazla para tutabilirsiniz. Skrill'i iş veya kişisel kullanım için kullanıyor olsanız da, 30'dan fazla ülkede global desteğe erişim kazanacaksınız.

6. Intuit

QuickBooks Payments, hizmetlerini kullanırsanız iki kat daha hızlı ödeme yapacağınızı vaat ediyor. Mobil kart ödemeleri almanıza, çevrimiçi fatura göndermenize ve düzenli fatura kurmanıza olanak tanırlar. Müşteriler faturaları görüntülediğinde veya ödediğinde gerçek zamanlı uyarılar alacaksınız - ve ödeme hatırlatıcılarının tümü otomatik. Ve tüm bu fatura veri girişi? Sizden herhangi bir ayarlamaya ihtiyaç duymadan QuickBooks'ta gerçek zamanlı olarak görünür.

  • Fiyatlandırma: Kullandıkça öde, ayda 0$; Banka havaleleri, ücretsiz; Kart - Swiped, işlem başına %2.4 + .25 cent; Kart - Faturalandırılmış, %2,9 + .25 cent; Kartlı - Şifreli, %3.4 + .25 cent
  • Web Mağazaları için QuickBooks Ödemeleri: İstediğiniz zaman ödeme yapın, 0$/ay; Aylık ödeme yapın, aylık 20 ABD Doları; Kaydı nitelikli oranı, gittiğinizde %2.4 veya aylık %1.6; İşlem ücreti, gittikçe ve aylık olarak ödenecek .30 cent

7. ProPay

ProPay, küçük işletmelere, kurumsal işletmelere ve doğrudan satış, oto satıcıları ve yasal dahil çeşitli endüstrilere ödeme çözümleri sunar. Kredi kartı ile ödeme ve ödeme işlemlerini kolaylaştırırlar ve global ödeme ve komisyon ödeme seçenekleri sunarlar.

ProPay ayrıca, SaaS platformları, pazarlar ve yazılım sağlayıcıları için tek tek veya "tek tıklamayla" e-posta ödemeleri yoluyla ödeme çözümleri sunar.

8. Dwolla

Dwolla, geliştiricilere uygun olması ve uygulamanıza kolayca entegre olmasından gurur duymaktadır. Beyaz etiketli bir API'ye sahipler, bu da müşterilerinizin daima güvendikleri arayüzle etkileşime girdiğini gösterir - sizindir. Müşteri kimliği üçüncü taraf sitelerin katılımı olmadan doğrulanır ve banka hesapları eklemek kolaydır.

Dwolla, ödemelerinizi otomatikleştirecek ve tek bir API isteği ile 5.000'e kadar ödeme gönderecek. Ayrıca %99,9 kesintisiz çalışma, gelişmiş güvenlik, öngörülebilir fiyatlandırma ve uygulamalı bir müşteri başarı ekibine sahiptir.

  • Uygulama: Geliştirici dokümantasyonu
  • Fiyatlandırma: Başlangıç ​​planı, 2019'un başında geliyor; Ölçek planı, aylık 2,000 ABD Doları'ndan başlar; Kurumsal plan, talep üzerine fiyatlandırma yapılabilir

9. Braintree

Braintree aslında bir PayPal servisidir. Braintree Direct, Braintree Marketplace, Braintree Auth ve Braintree Extend, işletmenizin benzersiz ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş ödeme çözümleri sunar.

130'dan fazla ülkede ve 45'ten fazla ülkede çevrimiçi ve mobil ödemeleri kabul etmeyi kolaylaştırır. Barındırılan Alanlara Açılan Kullanıcı Arayüzüne eklenmesi, kullanıcılarınızın kesintisiz bir ödeme deneyiminin keyfini çıkaracakları anlamına gelir.

10. Stripe

İnternet işi işletiyor musun? Çizgili sizin için doğru olabilir. Bunlar, "ödemelerin finanse değil kodla kodlanmış bir sorun olduğuna inanan" ilk geliştiriciler "şirketidir. Kolay API'leri ile Stripe'i birkaç dakika içinde çalıştırıp çalıştırabilirsiniz.

  • Uygulama: Geliştirici dokümantasyonu
  • Fiyatlandırma: Kullandıkça öde, %2.9 + .30 cent / başarılı kart ücreti; Talep üzerine özel fiyatlandırma yapılabilir

11. Payoneer

İşletme sahibi, serbest meslek sahibi veya profesyonel, Payoneer, uluslararası müşteriler tarafından hızlı, güvenli ve düşük maliyetle ödeme almanıza yardımcı olabilir. Farklı pazarlarda ve endüstrilerde uzmandırlar, bu nedenle şirketinizin e-ticaret, çevrimiçi reklamcılık veya tatil kiralama üzerine odaklanmış olması önemli değildir.

Payoneer, 200'den fazla ülkede 4 milyon kullanıcıya sahip ve işinizi kolaylıkla gerçekleştirebiliyor. Basitçe Payoneer'a kaydolun, Payoneer hesabınıza çevrimiçi ödeme almaya başlayın ve dünya çapındaki yerel bankanızdan veya ATM'lerden para çekin.

  • Uygulama: Geliştirici dokümantasyonu
  • Fiyatlandırma: Diğer Payoneer müşterilerinden ücretsiz ödeme; Payone'un Global Ödeme Hizmeti'ni kullanarak ücretsiz hesap almak; Doğrudan müşterilerinizden yapılan ödemeler, tüm para birimlerinde kredi kartlarında %3, e-çeklerde %1; Diğer pazarlar ve ağlar üzerinden yapılan ödemeler, fiyatlandırma farklılık gösterir

12. Amazon Pay

Amazon'da tüccarlar, müşteriler ve yardım kuruluşları için portallar var. Müşterileriniz, Amazon hesap bilgilerini kullanarak giriş yapacakları ve zaten güvendikleri Amazon işlemlerini kullanarak kontrol edecekleri için kullanımı kolay bulacaklar.

Ayrıca, Amazon'un sahtekarlık koruması için ek bir ücret ödemeden ekstra güvenlik elde edersiniz. Tüm işlemler sitenizde tamamlanır ve Amazon Pay mevcut CRM'nizle bütünleşir. Ayrıca cihazlar arasında da kullanılabilir, böylece hareket halindeyken ödemeleri yönetebilirsiniz.

13. TransferWise

TransferWise kendisini "uluslararası para göndermenin daha ucuz bir yolu" olarak faturalandırır. TransferWise sınırsız bir hesapla para gönderin ve alın, bir TransferWise banka kartı için bekleme listesine katılın, bordro veya toplu ödemeleri çalıştırın, freelancer olarak ödeme alın ve hatta ödemeleri inceleyin API.

Ayrıca, en adil döviz kuruna sahip olduklarını, gizli ücretleri yasakladıklarını ve İngiltere'den Avrupa'ya yapılan transferlerin% 90'ını bir iş günü içinde tamamladıklarını iddia ediyorlar. Çok sayıda uluslararası işlem gerçekleştiriyorsanız, TransferWise kontrol etmeye değer.

14. Venmo

Muhtemelen Venmo'yu bir arkadaşına pizza ya da konser biletleri için geri ödemek için kullandın - ama Venmo'nun da ticari işlemler için çalıştığını biliyor muydun? Platformu mobil web sitenize veya uygulamanıza ekleyin ve Venmo'nun sosyal avantajlarını işletmeniz için bonus pazarlama olarak kullanın.

Venmo'yu bir ödeme seçeneği olarak eklemek için Braintree veya PayPal Checkout ile entegre olmanız gerekir, ancak ödemelerin sosyal yönü sizi etkiliyorsa, Venmo bir göz atmaya değer.

JivoChat Satış Ortaklığı ile yinelenen komisyonlarda %30'a kadar kazanmaya başlayın!

15. Square

İşletme büyüklüğünüzü ve türünüzü seçin ve Square'e kaydoldunuz. Perakende ve şahsen yapılan işlemler için en iyi şekilde çalışırlar ve iki ana plan sunarlar. Satış Noktaları, kartları kabul etmenizi, para çekmenizi, çek ve hatta hediye kartları almanızı, faturalarınızı yazdırmanızı veya dijital olarak göndermenizi, faturaları ve düzenli ödemeleri işleme koymanızı ve gerçek zamanlı envanter yönetiminin keyfini çıkarmanızı sağlar.

Burada büyük bir bonus? Ayrıca, kartları bağlantısız olarak da kaydırabilirsiniz, böylece bir daha kesintilerden iş kaybetme konusunda endişelenmenize gerek kalmaz.

Satış için Square, arama tabanlı satış noktasıyla daha hızlı satış yapmanıza, envanter izlemenize, düzenlemenize ve aktarmanıza, satıcılarınızı yönetmenize ve her satışta müşteri profilleri oluşturmanıza olanak tanır. Ayrıca satılan mal raporları oluşturabilir, satınalma siparişleri gönderebilir ve çalışan zaman çizelgeleri ve izinleri ayarlayabilirsiniz.

16. Payline

Payline, mağazanızda, mobilde veya çevrimiçi olsanız da işinize uygun ürünler sunar. Payline, planınızı kişiselleştirmenize izin veren çeşitli ortaklık seçeneklerine sahiptir.

17. Payza

Bitcoin'i destekleyen bir ödeme platformu mu arıyorsunuz? Başka yerde arama. Payza herhangi bir yerden anında para göndermenize ve e-ticaret web sitenizde ödemeleri işlemenize olanak sağlar. Kredi kartlarını, banka hesaplarını ve Bitcoin'i destekler - dünya genelinde 25'ten fazla para birimi - birkaçını belirtmek için.

Web sitenize ödeme düğmeleri ekleyin, ürün yönetiminizi merkezileştirin, alışveriş sepeti entegrasyonunu kullanın ve kurumsal ödemeleri tek bir tıklama ile halledin.

18. Shopify Payments

Kredi kartlarını doğrudan Shopify ile kabul edin - üçüncü taraf gerekmez. Bakiyenizi ve ödeme planınızı uygun bir mağaza panosundan takip edin ve banka hesabınıza yeni fonlar ulaştığında e-posta uyarıları alın. Shopify POS,%2,4 + 0 cent gibi düşük fiyatlardan yararlanırken, ister hareket halindeyken ister perakende mağazasında olun, kredi kartlarını kabul etmeyi mümkün kılar.

Shopify ayrıca Pinterest Satın Alınabilir Pimleri, Facebook mağazaları, Facebook Messenger, Amazon, eBay ve Enterprise seviyesindeki hesapları da kolaylaştırıyor.

  • Fiyatlandırma: Basic Shopify, 29 $ / ay,% 2.9 + .30 centlik çevrimiçi kredi kartı oranları,% 2.7 + .0 centlik şahsen kredi kartı ücretleri ve Shopify'a ödeme yapmayan sağlayıcılar için% 2 ek ücret; Shopify, 79 $/ay, %2.9 + .30 centlik çevrimiçi kredi kartı oranları, %2.5 + .0 centlik şahsen kredi kartı ücretleri ve Shopify dışındaki ödeme sağlayıcılar için% 1 ek ücret; Advanced Shopify, 299$ / ay, %2,4 + .30 centlik çevrimiçi kredi kartı oranları, %2,4 + .0 centlik şahsen kredi kartı ücretleri ve Shopify dışındaki ödeme sağlayıcıları için %0.5 ek ücretler

19. Worldpay

Terminal, satış noktası veya çevrimiçi - ödeme yönteminiz Worldpay için önemli değil. Worldpay, EMV çip kartı ödemelerini kolaylaştırır ve mevcut olmayan kartlarda alternatif ödeme seçenekleri sunar. Sloganları "Çevrimiçi ödemelerinizi stratejik bir avantaja dönüştürmek" dir ve bunu, stratejik ödeme süreçleriyle işinizi büyütmenize yardımcı olmaya odaklanarak yaparlar.

20. Wirecard

Wirecard, küresel odaklı bir işletme iseniz harika bir seçenek. 200'den fazla uluslararası ödeme ağına bağlılar ve 100'den fazla işlem para birimi ile çalışıyorlar. Mağaza içi ödeme, mobil ödeme, risk yönetimi, ihracaat, katma değerli hizmetler ve entegrasyon sundukları hizmetlerden sadece birkaçıdır. Çok kanallı bir ödeme ağ geçidine ihtiyacınız varsa, Wirecard sizin için uygun olabilir.

  • Fiyatlandırma: istek üzerine

21. BlueSnap

İşinizi büyütmenize yardımcı olmak için bir ödeme ağ geçidi çözümü, satıcı hesabı ve bir dizi başka özellik edinin. Akıllı ödeme yönlendirme, 100'den fazla global ödemeyi işleme yeteneği ile birlikte optimize dönüşümler, ödeme analizleri, ters ibraz yönetimi ve risk yönetimi sunar.

BlueSnap ayrıca, uygulamayı kolaylaştırmak için alışveriş sepetiniz, ERP ve CRM sistemlerinizi de içeren, zaten kullandığınız platformlarla bütünleşir.

  • Uygulama: Geliştirici dokümantasyonu
  • Fiyatlandırma: İlk yılınız boyunca aylık bakım ücreti yok - ilk yıldan sonra işlem hacminiz 2,500 ABD Doları / ay'dan fazlaysa aylık ücretten feragat edilir; Visa / Mastercard borç, %2 $ + .30 cent; Visa / Mastercard kredisi,% 2.70 + .30 cent; Visa / Mastercard Corporate / Discover / Diners,%2.90 + .30 cent; American Express ve ABD dışı işlemler,%3.70 + .30 cent; Talep üzerine özel fiyatlandırma yapılabilir

22. Merchant Inc.

Merchant Inc., PayPal'dan çeşitli şekillerde farklılık gösterir. İlk olarak, fonlar doğrudan hesabınıza yatırılır ve size federal koruma sağlar. Uyuşmazlıklarla doğrudan mücadele etme kabiliyetine sahipsiniz - zarafet süresi içinde oldukları sürece. Başvuru ve kurulum ücretleri ücretsizdir ve kredi ve banka kartları doğrudan web sitenizde kabul edilir (tüketiciler PayPal hesabına ihtiyaç duymadan).

Ayrıca iki gün içinde ödemeleri alacaksınız. PayPal'ın fonların kullanılabilir hale gelmesi 21 güne kadar sürebilir ve bu fonları banka hesabınıza aktarmanız gerekir. Son olarak, Merchant'ın Gelişmiş Sahtekarlık Tespiti Paketi, filtreleri özelleştirmenize ve şüpheli veya sahte işlemlerin nasıl yapıldığını kontrol etmenize olanak sağlar.

  • Fiyatlandırma: Perakende indirim borç oranı (swipe), %.35 kadar düşük; Nitelikli indirim oranları (internet/posta/telefon), %1,99; İşlem ücretleri, .25 cent/işlem

23. Viewpost

Profesyonel ve özelleştirilmiş faturalar gönderin ve takip edin ve işletme sermayesi üzerinde daha fazla kontrol sağlamak için erken ödeme indirimlerine erişin. Üstelik, ister serbest ister kurumsal bir şirket olun, işe yarayan tam özellikli bir faturalama ve ödeme çözümü ile zaman kazanın.

24. FastSpring

Bu "uçtan uca" e-ticaret platformu, çevrimiçi yazılım, içerik veya uygulama satan şirketlerde uzmanlaşmıştır. Dijital şirketler için (web, mobil ve uygulama içi) küresel abonelik ve ödemeleri mümkün kılar ve işinizi büyütmek için ihtiyaç duyduğunuz dijital ürünlerle entegre olurlar.

Çok kanallı dağıtım olanağı, kişiselleştirilmiş bir e-ticaret alışveriş deneyimi, müşteriler için açılan ödeme ve abonelikler ve düzenli faturalar sunarlar. Ayrıca yerel deneyime sahip küresel ödemeleri kolaylaştırır ve vergi yönetimi yardımı sunar.

Girişimcilik ve işletme sahipliği kolay değildir, ancak bu PayPal alternatifleri şirketinize girip çıkan geliri yönetmenizi kolaylaştırır, böylece tekrar çalıştırmaya başlayabilirsiniz.

PayPal'a bir alternatif arıyorsanız büyük ihtimalle bir e-ticaret sahibisiniz. Peki websitenizde dönüşümü artırmak ister misiniz?

Size geri dönen müşteriler, artan satışlar, harika bir müşteri deneyimiyle doğru orantılıdır. Harika müşteri deneyimi deyince akla gelen şeylerden biri de canlı destek. Sitenizde canlı desteği hemen şimdi deneyimlemek için Jivochat'e göz atın ve deneme sürümünden şimdi faydalanın!

Bu makaleyi paylaş
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Şimdi kaydolun ve JivoChat'yu deneyin!
Tamamen ücretsiz, kart bilgisi gerekmez, iki dakikada hazır.