Bilgisayarda olmasanız bile e-ticaret sohbetinizi nasıl yönetirsiniz?

Okuma zamanı1 dakika
Buğra Çil
Buğra Çil
İş Geliştirme Uzmanı

E-ticaret sahiplerinin sitelerinde sohbet kullanmamak için sahip oldukları ana bahanelerden biri, potansiyel müşterilerinin sorularını yanıtlamak için bilgisayarın önünde bulunma zamanının olmaması ile ilgilidir. Birçok girişimci seyahat için çok zaman harcıyor ve bu da sohbet etmeyi neredeyse imkansız hale getiriyor. Ancak, bu durumu hafifletmenin yolları var. Bu makalede, bilgisayar dışında çok zaman geçirseniz bile sanal mağazanızda sohbet etmek için yapabileceğiniz bazı şeyleri paylaşacağız.

1 . Katılım için saatleri ayarlayın

Çevrimiçi sohbet etmek, her zaman bilgisayarınızda olmanız gerektiği anlamına gelmez. Müşterilerinize hizmet etmek için günlük bir rutinin ayarlanması, desteklemediği için suçluluk duygusunun baskısını ortadan kaldıracaktır. Birçok sanal işletme sahibi günde sadece 4-5 saat sohbet ediyor. Sonuçta, birkaç saat boyunca canlı destek vermek, olduğundan daha iyi, değil mi?

clock

2 . Çevrimdışı modda potansiyel müşterileri alın

Çevrimiçi olmadığınızda, Jivochat gibi sohbetler, ziyaretçinize destek canlı olmasa da sorunuzu metinde bırakabilecekleri konusunda kısa bir uyarı verir. Bu, ziyaretçilerinize yardımcı olmak ve işiniz için bazı ipuçlarını almak için çok ilginç bir yoldur. Bunun nedeni, ziyaretçinin şüphenizi bırakması durumunda, e-postanızı bırakması gerekir. Bu şekilde, bağlantı kurarsınız ve aynı ziyaretçi için mağazanızın gelecekteki ürünlerini satmaya çalışmak için imkanlarınız vardır.

phone

3. Telefonunuzdaki uygulamayı kullanın!

Sokakta olsanız bile destek vermek ister misiniz? Sorun yok. Jivochat uygulaması Android ve iOS'ta çalışır. Bununla beraber, yalnızca bir internet bağlantısına ihtiyaç duyarak canlı desteğe devam edebileceksiniz.

JivoChat Satış Ortaklığı ile yinelenen komisyonlarda %30'a kadar kazanmaya başlayın!

headphone

4. Bu görevi başkalarına devretmek

Ziyaretçilerinizi desteklemediğiniz için her ay kaç gerçek potansiyel müşteri kaybettiğinizi mi düşünüyorsunuz? Matematiği yaparsanız, bu tür bir hizmeti için birini işe almanın maddi açıdan bile değerli olduğuna inanıyorum.

Hala sitenizde canlı destek yok mu? Buraya tıklayın ve hemen Jivochat hesabınızı oluşturun!

Bu makaleyi paylaş
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Şimdi kaydolun ve JivoChat'yu deneyin!
Tamamen ücretsiz, kart bilgisi gerekmez, iki dakikada hazır.