JivoChat Eğitimleri

JivoChat Eğitimleri ile canlı desteğin gücünü işinizde kullanın.
Canlı destek sistemi daha çok e-ticaret alanı ile öne çıkmış bir uygulamadır. İnternet sitesine giriş yapan potansiyel müşterilerin...
JivoChat gelişmeye devam ediyor. Çalışanlarınızın işlerini kontrol etmenize, görevler belirlemenize ve ilerlemelerini takip etmenize yardımcı olacak bazı yeni özellikler ekledik.
JivoChat'nun CRM araçlarına göz atın ve bunlardan en iyi şekilde nasıl yararlanacağınızı öğrenin
Covid-19 pandemisine rağmen, işletmeler müşterileriyle iletişim halinde olmak için JivoChat gibi dijital iletişim araçlarını kullanarak hala güçlü kalabilir.
2019 yılında JivoChat’a getirdiğimiz tüm yeni eklentilere göz atın ve şimdiye kadarki en iyi müşteri hizmeti platformunu sunmak için daima çaba göstereceğimizi unutmayın.
Tüm iş fonksiyonlarınızı ve organizasyonel ihtiyaçlarınızı düzene koymak için JivoChat ve Zapier'i kullanın. Salesforce, Mailchimp ve Google Suite’i de kullanmayı unutmayın!
E-ticaret sahiplerinin sitelerinde sohbet kullanmamak için sahip oldukları ana bahanelerden biri, potansiyel müşterilerinin sorularını cevaplamak için bilgisayarın önünde olmaya zaman bulamamasıdır.
JivoChat, ziyaretçileri sayfanızda tutmanıza yardımcı olarak satışlarınızı olumlu yönde etkileyebilir
Neden canlı destek sistemi kullanmak önceliğiniz olmalı, keşfedin!
Get to know step by step how to reorganize your attendants through the online chats of your ecommerce!