Jivochat ile nasıl dosya gönderilir?

Okuma zamanı1 dakika
Buğra Çil
Buğra Çil
İş Geliştirme Uzmanı

Siteniz JivoChat üzerinden zaten dosya yükleyebilir. Müşterilerinin dosya göndermesine de izin veren işlevsellik, canlı destek kullanıcıları için en çok sorulan olanaklardan biridir ve ziyaretçiler için olduğu kadar ziyaretçiler için de müşteriler için de hayatı daha kolay hale getirme sözü verir. Öncesinde, bazı kuponların veya başka tür bir belgenin gönderilmesini e-postayla birleştirmek gerekiyordu, ancak iletişimi ancak daha sonra devam etmek için duraklatıyordu. Bu nedenle, hizmetin dahil edilmesinin sohbetimizdeki işinizi daha da kolaylaştıracağına inanıyoruz. JivoChat ile nasıl dosya gönderileceğini kontrol edin!

JivoChat ile dosya gönderme

Jivochat üzerinden dosya göndermek oldukça basittir ve hem operatörler hem de müşteriler için benzer şekilde çalışır ve birkaç tıklamayla yapılır. İlk önce, müşterilerinize hizmet etmek için kullandığınız sohbet pencerelerinin bir penceresini açın.

Beginning

Ardından ataş ikonuna tıklayın;

Icon

Müşterinize göndermeniz gereken dosyayı seçin ve gönderimi tamamlamak için butonuna tıklayın.

Seç

Jivochat ile hangi dosyaları gönderebilirim?

Herhangi bir dosya Jivochat tarafından gönderilebilir. Bir ekran görüntüsü, bir ödeme makbuzu fotoğrafı, bir Word belgesi ve hatta meme GIF'ler müşteri hizmetleri ekibiniz ve müşterileriniz arasında aktarılabilir. Tek sınırlama, dosyanın 10 MB'ı geçmemesidir. Bu şekilde, ne ekibinizin ne de müşterinin belirli bir formata uyacak şekilde dosyaları dönüştürmeye devam etmesi gerekmez.

Jivochat tarafından dosya gönderme imkanı, platformda mevcut olan düzinelerce diğer özellik ile bütünleşir. Bu metni okuyorsanız ve işletmenize hizmet edecek canlı desteği henüz seçmediyseniz, bağlantıya tıklayın ve dosya yükleme işlevi de dahil olmak üzere 14 gün boyunca Jivochat'ı ÜCRETSİZ test etmek için kaydolun.

JivoChat Satış Ortaklığı ile yinelenen komisyonlarda %30'a kadar kazanmaya başlayın!

Bu makaleyi paylaş
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Şimdi kaydolun ve JivoChat'yu deneyin!
Tamamen ücretsiz, kart bilgisi gerekmez, iki dakikada hazır.