JivoChat şimdi Zapier'de

Okuma zamanı2 dakika
Emma Longridge
Emma Longridge
İçerik Yöneticisi

İyi haber: JivoChat şimdi Zapier'de!

Geçtiğimiz birkaç ay boyunca, müşterilerimize en iyi verimliliği sağlamak için birden fazla işletme uygulamasını bir araya getirme konusunda tüm olanakları sunabildiğimizden emin olmak için otomasyon uygulamalarının en iyisi Zapier ile bütünleşmek için çok çalışıyoruz.

JivoChat Zapier'de

Detaylara inmeden önce, bu ortaklıktaki kilit oyuncuları tanıyalım.

Zapier

Zapier Ikon

Zapier kullanışlı işletme uygulamalarını çalışma platformunuza bağlayan bir çevrimiçi otomasyon aracıdır. Tekrarlayan işlerinizi, kodda değişiklik yapmadan ve/veya yazılımcılarınıza bağlı kalmadan otomatşkleştirebilirsiniz. Herkesin sadece birkaç tıklamayla kendi iş akışını oluşturabilmesine izin verecek kadar kullanımı kolaydır.

Zapier şu anda 1.000'den fazla uygulama ile entegre olabiliyor. Peki, JivoChat'in yanında hangi entegrasyonlar işletmenizin parlamasına yardımcı olur? İşletmenizin iletişim hedeflerini gerçekleştirmek için JivoChat ile kullanabileceğiniz birkaç uygulama bulduk.

JivoChat

JivoChat Ikon

JivoChat web sitesi ziyaretçilerini nereden olursa olsun - e-posta, canlı destek, telefon ve hatta sosyal medya - dönüştürmenize yardımcı olan çok kanallı bir iş aracısıdır. Zapier'de, JivoChat en iyi müşteri hizmetleri platformu ve satış dönüştürücüsü olarak öne çıkıyor.

Harika olansa JivoChat'in bir temsilcinin açısından da kullanımı kolay olmasıdır. Bir e-postadan, telefon görüşmesinden veya Facebook mesajından olsun, bir bildirim aldığınızda tüm iletişimler JivoChat uygulamasına gönderilir. Bu şekilde, birden fazla uygulama yerine tek bir yerden düzenli bir şekilde hızlı müşteri hizmeti sunabilirsiniz.

JivoChat/Zapier eklentisine buradan göz atın ve tüm önemli iş uygulamalarınızı birbirine bağlayın!

Salesforce, Mailchimp ve Google Suite, Zapier'de JivoChat ile beraber kullanmak için harika uygulamalar.

JivoChat Zapier Entegrasyonu

Salesforce

Salesforce

Salesforce satış, servis, ticaret, pazarlama ve daha birçok konuda uzmanlaşmış lider bir müşteri ilişkileri platformudur. Salesforce kurmak için herhangi bir ek BT çalışması gerekmez, indirdikten sonra hemen kullanıma hazırsınız.

JivoChat ve Salesforce birlikte çalışır, böylece bir müşteriyi dönüştürdüğünüzde ve bilgilerini Salesforce veritabanında tuttuğunuzda, müşteri bilgilerini saklamak için JivoChat'i de kullanabilirsiniz. JivoChat’nun güncellenmiş müşteri profillerini kullanarak, demografik bilgilere, geçmişe ve tüm işlemlere ulaşabilirsiniz. Tüm müşteri bilgileri otomatik olarak CRM sistemine yüklenerek müşteri veri yönetimini daha verimli ve erişimi kolay hale getirir.

JivoChat ve Salesforce iyi bir takım oluşturuyor: müşteri bilgileri, iletişim kutusu geçmişi ve temsilci yorumları otomatik olarak CRM sistemine yüklenir.

MailChimp

MailChimp

MailChimp size e-posta listeleri, haber bültenleri, otomatik kampanyalar ve daha fazlasını oluşturma ve yönetme olanağı sağlayan bir e-posta yazılım sistemidir. E-posta pazarlama çalışmalarınızı baştan sona kolaylaştırır ve düzenleyerek sizi tüm bunlarla kendiniz uğraşmaktan kurtarır.

MailChimp ve JivoChat ile tüm e-posta pazarlama araçlarınız hazır ve tek bir yerde bulunur. JivoChat, kişilerinizi otomatik olarak bir posta listesine yükler, böylece MailChimp'e herhangi bir veriyi elle girmenize gerek kalmaz. Müşteri iletişim bilgilerinizi JivoChat'ten MailChimp'deki bir posta listesine otomatik olarak yükleyin ve sorunsuz bir şekilde e-postalar gönderin.

Google Suite

GSuite

Google Suite e-posta, metin işleme, elektronik tablolar, sunum grupları, paylaşılan takvimler ve daha fazlası için çözümler sunar.

JivoChat GSuite ile çalışarak tüm kanallarda gerçekleşen bütün müşteri diyalog geçmişini kaydetmenize ve müşteri verilerini Google Dokümanlar ya da Google E-Tablolar'a yüklemenize yardımcı olur. Bu müşteri verilerini en sevdiğiniz e-tabloya aktarmanın oldukça kolay ve akıcı olmasını sağlar.

Tüm bu uygulamaları ve daha fazlasını Zapier.com'dan kullanabilirsiniz. Zapier'deki JivoChat eklentisine göz atın, verimlilik ve üretkenliğinizi artırmak için tüm gerekli iş etkinliklerinizi bağlamaya başlayın.

Okuduğunuz için teşekkürler,

JivoChat Ekibi

Bu makaleyi paylaş
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Şimdi kaydolun ve JivoChat'yu deneyin!
Tamamen ücretsiz, kart bilgisi gerekmez, iki dakikada hazır.