Jivochat ile Küçük İşletmelerin Profesyonel Görünmesinin Yolları

Okuma zamanı4 dakika
Buğra Çil
Buğra Çil
İş Geliştirme Uzmanı

Günümüz piyasasında, yeni işletmeler bazen ziyaretçilerinin güvenini kazanmak ve kendilerini kurmak için mücadele eder. İnternetten ürün almaya gelince, müşteriler sorun yaşamaya korktukları için özellikle yeni şirketlere ve markalara karşı dikkatli davranıyorlar.

Böylece, profesyonel görünümlü bir şirket sayfasına sahip olmak, müşterilerinizin aklını kolaylaştırmaya yardımcı olur. Onlara kendilerini daha rahat hissettirir ve markanıza bir şans vermeye isteklidir.

Ancak işinizi tam olarak nasıl profesyonel gösterebilirsiniz? En etkili yollardan biri, profesyonel çözümler yoluyla yüksek kaliteli müşteri hizmeti sunmaktır. JivoChat'in işinizin bunu başarmasına ve büyümesine nasıl yardımcı olabileceğini okuyun.

Profesyonel görünmenin önemi nedir?

Bir müşteri olarak, profesyonelce görünmeyen bir web sitesine sahip yeni bir şirketten satın almak ister misiniz? Bilgi bankası, çevrimiçi sohbet, güvenli göz atma vb. Gibi müşteri hizmetlerine gelince en iyi araçları ve çözümleri sunmayan biri.

Cevabınız benimki gibi değilse, o zaman zaten profesyonel görünmenin önemini zaten biliyorsunuzdur. Günümüzde pazarda çevrimiçi alışveriş gün geçtikçe daha da yaygınlaşıyor, küçük işletmeniz ekstra kilometreyi yürümeye hazır değilse, nihayetinde şiddetli rekabet yüzünden ezilecektir.

Yeni bir işletme sahibi olarak, müşterilerinizin dikkatini çekmek ve memnuniyetlerini sağlamak için her şeyi yapmanız gerekir. Dolayısıyla profesyonellik temel ancak belirleyici bir faktördür.

Professionalism

Nasıl sıkıcı olmadan profesyonel olunur

Şimdi, profesyonel olmak, mutlaka sadece donuk, ruhsuz ve sıkıcı olmak anlamına gelmez. Özellikle müşteri desteği söz konusu olduğunda, hedef kitlenizle mümkün olan en iyi şekilde anlayabilmeniz ve etkileşime geçebilmelisiniz. Bu, işletmenizin sektörüne bağlı olarak değişebilir, ancak ziyaretçilerinizin davranışlarını anlamak önemlidir.

Bir tıbbi çözüm şirketleri, örneğin bir spor veya giyim e-ticaretinden farklı bir şekilde içerik sunar. Müşterilerinizin kendilerini rahat hissetmeleri söz konusu olduğunda ne zaman ve nerede profesyonel olacağınızı, nerede soğukkanlı olacağınızı ve biraz gayrı resmi bir yaklaşıma sahip olduğunuzu anlamak önemlidir.

İşletmenizin profesyonel görünmesine yardımcı olan JivoChat araçları

JivoChat, şirketinizin bu profesyonellik anlamında gelişmesine nasıl yardımcı olabilir? Bunun cevabı basittir: Doğru aletlerin kullanılması sayesinde. JivoChat, Telefon araçları, proaktif davetiyelerle canlı destek, hazır cevaplar ve daha fazlası gibi işletmelere rekabet avantajı sağlayan eksiksiz bir çözümdür. Bunlardan bazılarını araştıralım.

Ücretsiz telefon numaraları

JivoChat, iş telefonunuzu platformumuza entegre etmenize olanak sağlar. Bunu yapmak, ziyaretçilerinize, özellikle mobil kullanıcılar için mükemmel olan telefonla destek temsilcilerinizle doğrudan bağlantı kurmalarını sağlar. Ayrıca, şirketiniz daha fazla analiz ve iyileştirme için çağrılardan gelen tüm raporları toplayabilir.

Telefon aracımız, temsilcilerinizin aralarını aralarına dağıtmalarını, cep telefonlarına ve SIP telefonlarına yönlendirmelerinin yanı sıra, gerektiğinde potansiyel müşterilerinizi takip etmek için geri arama yapmalarını sağlar.

Telefon desteği

Yazım hatası olmadan canlı destek

Neredeyse herkes metinleri veya mesajları yazarken yazım hatalarına ve yazım hatalarına karşı hassastır. Sorun şu ki, temsilcileri desteklemeye gelince, bunlar ziyaretçinizin markanızı ve verilen hizmeti nasıl algıladığını büyük ölçüde etkileyebilir.

JivoChat’in otomatik düzeltmesi, bu iletişim kazalarının gerçekleşmesine izin vermez. Bu, müşterilerinizin sağlanan hizmetin kalitesine olan güvenini olumsuz etkilememesini sağlar.

Ziyaretçilerinize hızlı cevaplar

Bir ziyaretçinin problemini zamanında cevaplamak ve çözmek, bugünün piyasasında rekabet edebilmek için çok önemlidir. JivoChat, yardım için gelmeden önce şirketinizin potansiyel müşterilerinize ulaşmasını sağlar. Bu proaktif davetiyeler ve tebrikler kullanılarak yapılabilir.

Bazen tüm müşterilerinizin satın almalarını tamamlamadan önce ihtiyaç duydukları bazı cevaplardır. İnsanların bir ürün satın almaktan çekilmesinin ana nedenlerinden biri, soru sormak ve bilgi eksikliğidir. Dolayısıyla, onlara hızlı bir şekilde hitap etmek, satışları takip etmeleri ve satışları kapatmanın harika bir yoludur.

Hızlı yükleme ve mükemmel tasarım

JivoChat’ın tasarım ve renk farklılıkları, web siteniz ve markanızın modelleriyle mükemmel şekilde uyum sağlar. Bu neden önemli? İnsanlar, kötü tasarlanmış web sitelerini profesyonellik ve uygun yatırımlarla ilişkilendirme eğilimindedir. Dolayısıyla, bunu göz önüne almasaydık, platformumuz mükemmel olmazdı.

Ayrıca, web siteniz sohbet araçlarımızı yükledikten sonra bile her zamanki gibi hızlı olacak. Müşterileri elde tutma konusunda hızlı yükleme süreleri önemlidir. İnsanların, görmeden önce tekliflerinden vazgeçmelerini istemiyorsunuz.

Tasarım ve Hız

Profesyonel cevaplar için hazır yanıtlar

JivoChat, müşterilerinize yardımcı olmak için çok çeşitli otomatik yanıtlar yapılandırmanıza olanak tanır. Bunlar, müşteri hizmetlerinizi bir robot gibi göstermez, bunun yerine destek temsilcinizin verimliliğini ve verimliliğini artıracaktır.

Sık sorulan soruları otomatik olarak cevaplayabilmek, ziyaretçilerinize verilen rahatlığı büyük ölçüde artırarak genel müşteri memnuniyetini arttırır.

Ayrıca, özel fırsatlar sunan, ürün güncellemeleri hakkında bilgi veren ve çok daha fazlası için açılır iletiler yapılandırmak mümkündür. Bunlar, bir ziyaretçi örneğin sayfanızdan çıkmak üzereyken tetiklenebilir.

Yerel mobil uyumluluk ve entegrasyonlar

Ziyaretçilerinizin büyük bir kısmı sayfanıza göz atmak için akıllı telefonlarını ve tablet cihazlarını kullanıyor. JivoChat ile mobil uyumlu bir müşteri hizmetleri aracına sahip olacaksınız. Asla başka bir müşteriyi kaybetmeyin, çünkü hareket halindeyken göz atabilirler. Hem masaüstünde hem de mobil kullanıcılara hitap edin ve tüm raporları tek bir gösterge tablosunda toplayın.

Ayrıca, JivoChat'i farklı platformlarla birleştirebilirsiniz, Facebook gibi. Destek temsilcilerinizin birden fazla kaynaktan gelen oturumları başlatmak için tek bir araç kullanmalarına izin verilir.

Mobile Friendly

JivoChat ile hemen profesyonel görünmeye başlayın

Küçük veya büyük bir işletmenin sahibi olsanız da, JivoChat profesyonel görünmenize ve ziyaretçilerinize en iyi müşteri hizmetini sunmanıza yardımcı olacak tüm gerekli araçlara sahiptir. Platformumuz kolaylık, yüksek teknoloji, düşünceli tasarım ve güçlü analitik araçların bir karışımıdır. Şimdi 14 gün boyunca ücretsiz profesyonel sürümümüzü deneyin veya 5 temsilciye kadar JivoChat'in tamamen ücretsiz temel sürümünü edinin, planlarımızı inceleyin!

Bu makaleyi paylaş
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Şimdi kaydolun ve JivoChat'yu deneyin!
Tamamen ücretsiz, kart bilgisi gerekmez, iki dakikada hazır.