Çalışanlarınızın görevlerini belirleyin ve çalışmalarını kontrol edin

Okuma zamanı1 dakika
Beril Özcan
Beril Özcan
E-ticaret Danışmanı

JivoChat gelişmeye devam ediyor. Çalışanlarınızın işlerini kontrol etmenize, görevler belirlemenize ve ilerlemelerini takip etmenize yardımcı olacak bazı yeni özellikler ekledik.

Görev ayarı "Görevler" adlı yeni bir özelliği kullanıma sunduk. Tüm görevler burada saklanır, tarihe ve önem derecesine göre filtrelenir.

Temsilciler görevi doğrudan sohbete ekleyebilir, tarih ve saati seçebilir ve önceliği ayarlayabilir. Belirlenen zamanda ayrıntıları netleştirmek ve anlaşmayı tamamlamak için bir bildirim alırlar.

Yöneticinin tüm çalışanların görevlerine erişimi vardır. Böylece hedefe giden ilerlemeyi belirleyebilir ve takip edebilirsiniz.

Görevleri ayarlayın

Çalışanların işlerini kontrol etmek Çalışanların işlerinin izlenmesi ve değerlendirilmesi yöneticinin sorumluluğundadır. Temsilcilerin çalışmalarını JivoChat'te kontrol etmek artık daha da kolay.

Yönetici, müşterilerin sohbetlerine erişebilir ve bir çalışanın performansını tahmin edebilir. Bir şeyler ters giderse, müşteriye kendiniz yanıt verebilir veya temsilciye bir yorum yazabilir ve sorunun nasıl çözüleceğini anlatabilirsiniz.

Bu özellik yalnızca JivoChat profesyonel sürüm kullanıcıları için mevcuttur.

Sohbetleri kontrol et

Sorularınızı canlı destekten bize sorabilir, kurulum ve kullanım için detaylı yardım alabilirsiniz.

Bu makaleyi paylaş
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Şimdi kaydolun ve JivoChat'yu deneyin!
Tamamen ücretsiz, kart bilgisi gerekmez, iki dakikada hazır.